Results 1 to 6 of 6

Thread: Cruise control....

  
  1. #1
    Status
    Offline
    tazman's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    626
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Cruise control....

    Hi guys n gals.......I have a small problem i hope someone can help me with....I have just serviced the car all the usual filters , plugs and oil and also cleaned my throttle body and also replaced my egr valve with a nice new one. Car is running like a dream but now my cruise control doesn't work any ideas ....many thanks........TAZ
    THE MAN WITH A PLAN....(I THINK)

  2. #2
    Status
    Offline
    MeasorPaul's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Hartlepool
    Posts
    3,198
    Mentioned in
    5 Post(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    have you got led rear lights?

    have you checked the fuse?

    if the fuse is ok unplug both plugs for the rear lights and then test it again, if it works its a drop in the brake circuit, if it still doesnt work i would guess you would need tech 2 to test the switches on the car

    HTH
    Astra Coupe Turbo
    Custom Stage 3.5 330bhp 340ft lb VXR Pop Bang Map with Ignition Cut Limiter

  3. #3
    Status
    Offline
    peter_f87's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    34
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Im having a problem with mine its only working when im doing 50 mph + any ideas why this could be happening?

  4. #4
    Status
    Offline
    MeasorPaul's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Hartlepool
    Posts
    3,198
    Mentioned in
    5 Post(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    speed sensor i would of thought, be another tech 2 check thought as a vxl dealers
    Astra Coupe Turbo
    Custom Stage 3.5 330bhp 340ft lb VXR Pop Bang Map with Ignition Cut Limiter

  5. #5
    Status
    Offline
    tazman's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    626
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Quote Originally Posted by measorpaul View Post
    have you got led rear lights?

    have you checked the fuse?

    if the fuse is ok unplug both plugs for the rear lights and then test it again, if it works its a drop in the brake circuit, if it still doesnt work i would guess you would need tech 2 to test the switches on the car

    HTH
    Thanks buddy for the reply...I do have led rear bulbs so i will change them back to nomal and see what happens.....cheers...TAZ
    THE MAN WITH A PLAN....(I THINK)

  6. #6
    Status
    Offline
    MeasorPaul's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Hartlepool
    Posts
    3,198
    Mentioned in
    5 Post(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    just unplug the light connectors and test it save changing the bulbs
    Astra Coupe Turbo
    Custom Stage 3.5 330bhp 340ft lb VXR Pop Bang Map with Ignition Cut Limiter

Similar Threads

  1. Replies: 9
    Last Post: 18-02-2014, 19:01
  2. Replies: 4
    Last Post: 23-07-2008, 16:26
  3. fitting cruise control to non cruise control cars
    By sumner2k3 in forum Electrical
    Replies: 2
    Last Post: 28-06-2008, 15:31

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •