Results 1 to 2 of 2

Thread: Coil Fault. I Think.

  
  1. #1
    Status
    Offline
    steven7712's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Coil Fault. I Think.

    Any advise welcome. Astra h 1.6 petrol runs rough, immision light comes on and shows error code 035100. So far as I have found this means coil fault. I took the coil pack off cleaned it put it back together and it was ok for a few weeks but did it again, put new plugs in, ok for a few weeks again but its done it again, same simptoms. A quick clean and its ok. Do I need a new coil pack or is it somthing other than the coil? Thanks Steve.

  2. #2
    Status
    Offline
    Autosparks's Avatar
    Technical Advisor
    Club Team
    Join Date
    May 2003
    Drives
    VXR Nurburgring
    Location
    N/W London
    Posts
    39,745
    Mentioned in
    115 Post(s)
    Quoted
    70 Post(s)
    Welcome Steve

    I'm not sure on your problem and I see no one else has answered so i'll move this to the engine section to see if you get a better responce there
    Want a professional job done on fitting your aftermarket electrical accessories? PM me for a quote
    Electrical fault finding also taken on
    Located in N/W London HA3, and willing to travel within reason





Similar Threads

  1. Coil Pack Fault?
    By DwarfyH in forum Turbo Petrol Engines inc. Transmissions
    Replies: 15
    Last Post: 14-07-2013, 16:25
  2. Is the coil pack on an x20xev a single or twin coil?
    By nlyouth89 in forum Astra Discussion & Chat
    Replies: 2
    Last Post: 21-09-2010, 20:13
  3. coil rail z20let.. at fault??
    By ecosseM in forum Turbo Petrol Engines inc. Transmissions
    Replies: 0
    Last Post: 17-05-2009, 21:04

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •