Results 1 to 10 of 10

Thread: subs wont work togeather ?

  
  1. #1
    Status
    Offline
    5853moore's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    3,194
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    subs wont work togeather ?

    right I got 2 fusion subs in a box with 2 connection for each and wired into one amp connection?


    there where workin fine and till i turned the car off when i got home and started it back up again and the subs just woudnt play any base ? just played as ow they where blown ? but h i tryed and both worked on there own but they will not work both togeather ? i have tyred everything that i can think of


    aon shed anylight on the subject?
    Back in an astra and loving it

  2. #2
    Status
    Offline
    SRI-T Keithy's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    May 2006
    Posts
    5,745
    Mentioned in
    1 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    I think you have wire this way



    Wait till some one better comes along though lol

    White is the new Black

    FARMYARD TUNING

    LEH IS THE FUTURE

  3. #3
    Status
    Offline
    5853moore's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    3,194
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    hmmm i did that but wired them both in to one connection and they bith where working fine !
    Back in an astra and loving it

  4. #4
    Status
    Offline
    Autosparks's Avatar
    Technical Advisor
    Club Team
    Join Date
    May 2003
    Drives
    VXR Nurburgring
    Location
    N/W London
    Posts
    39,743
    Mentioned in
    115 Post(s)
    Quoted
    70 Post(s)
    Is the amp lighting up? Not going into protection mode?
    Want a professional job done on fitting your aftermarket electrical accessories? PM me for a quote
    Electrical fault finding also taken on
    Located in N/W London HA3, and willing to travel within reason





  5. #5
    Status
    Offline
    5853moore's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    3,194
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    yh it saying it gettin power etc and was working fine and till i stopped turned it off and started it up again



    and what i can make out is that they both worki fine on there own but wont work togeather
    Back in an astra and loving it

  6. #6
    Status
    Offline
    Autosparks's Avatar
    Technical Advisor
    Club Team
    Join Date
    May 2003
    Drives
    VXR Nurburgring
    Location
    N/W London
    Posts
    39,743
    Mentioned in
    115 Post(s)
    Quoted
    70 Post(s)
    If they are wired up as in the diagram is your amp ok to run at 2 ohms? Is it a mono amp or a stereo amp bridged? Is your amp ok bridged?

    Please take a bit more time with your reply as the orgional post was hard to read
    Want a professional job done on fitting your aftermarket electrical accessories? PM me for a quote
    Electrical fault finding also taken on
    Located in N/W London HA3, and willing to travel within reason





  7. #7
    Status
    Offline
    Toms1989's Avatar
    Soft Top VTEC :)
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    11,356
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    is there NO bass coming through at all? or very little?

    Try reversing the polarities on one of the subwoofers
    FULL Black Leather Heated coupe interior for sale! £200!!!
    Click Here

  8. #8
    Status
    Offline
    5853moore's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    3,194
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    auto sparks: yh that amp has been workin fine with them for a good few months now and had no problems and dunno if its mono ir stereo etc.

    tom 1989 : yh there is bass cumin thu but there only doin it when they fell like it now as ow the bass on the song is not lineing up with the bass on the subs!
    Back in an astra and loving it

  9. #9
    Status
    Offline
    5853moore's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    3,194
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    heres a vid of what they keep doin ?




    i would say the amp is a bit farbed as its a bit old lol
    Back in an astra and loving it

  10. #10
    Status
    Offline
    5853moore's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    3,194
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    all fixed thanks to toms1989 i turned the gain up to high and they didnty like it anymore lol
    Back in an astra and loving it

Similar Threads

  1. fogs wont work :( help?
    By aido678 in forum Electrical
    Replies: 4
    Last Post: 24-11-2013, 09:24
  2. wont be on line for a bit due to work
    By dannysport18 in forum Chit Chat and a Warm Welcome!
    Replies: 3
    Last Post: 24-02-2010, 11:05
  3. Half-Life 2 get togeather
    By Steve_1.8sri in forum Chit Chat and a Warm Welcome!
    Replies: 0
    Last Post: 10-05-2005, 00:07

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •