Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Had a new AFM today fitted at Vauxhall....

  
  1. #1
    Status
    Offline
    Damon's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    365
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Had a new AFM today fitted at Vauxhall....

    As title says. Had a new one fitted by Vauxhall under warranty and all was good. Done 20 miles and TC light only came on.. so pulled over and done the pedal test.... nothing. Started the car back up light was gone. Later on about 20 mins came back on again it goes off when car is turned off then on again but comes on again after a while.

    Any Ideas??

  2. #2
    Status
    Offline
    SRI-T Keithy's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    May 2006
    Posts
    5,745
    Mentioned in
    1 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Take it back

    White is the new Black

    FARMYARD TUNING

    LEH IS THE FUTURE

  3. #3
    Status
    Offline
    Damon's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    365
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    They put it on the computer again and no faults were coming up so wouldnt replace it. I cant think of anything why it keeps doing this!!

  4. #4
    Status
    Offline
    SRI-T Keithy's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    May 2006
    Posts
    5,745
    Mentioned in
    1 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Why did you have it replaced?

    White is the new Black

    FARMYARD TUNING

    LEH IS THE FUTURE

  5. #5
    Status
    Offline
    K3FUS's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    5,752
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Is it fitted the correct way round?
    Tell me what you've done, not what you're going to!

  6. #6
    Status
    Offline
    XpLoD's Avatar
    AOC Premium Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    386
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    I think your engine is running lean,
    TC lights usually comes on when your engine is running LEAN .

    Did you do anything with your actuator lately?

    GL m8.
    Once U Go Fast U Never Go BACK!

  7. #7
    Status
    Offline
    bereet's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    878
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    How would adjusting actuator make it run lean m8?

  8. #8
    Status
    Offline
    mart_gsi_turbo's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    912
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    could be the abs sensor
    Arden Blue GSI And You Know Its The Best Colour To Have

  9. #9
    Status
    Offline
    micky taylor 888's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    245
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    mine does exactly the same thing mate, keep me posted, deff not the abs sensors as the abs light would come on!

  10. #10
    Status
    Offline
    Coupe John's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Aug 2007
    Drives
    Astra 1.9 cdti xpack
    Location
    Leeds
    Posts
    2,593
    Mentioned in
    17 Post(s)
    Quoted
    61 Post(s)
    Ive heard this aswell that the traction control light can come on if the car has fueling issues, I had this fault but its cured itself

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Fitted TC & H.I.D's today
    By CaptainSlow in forum Astra Discussion & Chat
    Replies: 0
    Last Post: 11-04-2013, 19:51
  2. look what i fitted today
    By Dave Broomfield in forum Astra Discussion & Chat
    Replies: 6
    Last Post: 30-08-2006, 18:39

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •