Results 1 to 6 of 6

Thread: MDF Display

  
  1. #1
    Status
    Offline
    Jay_R's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    496
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    MDF Display

    I have a 03 1.6 sxi and it only shows the temp date and time....i wouldnt mind putting in the one that shows the mpg and how many miles to a tank you have left ect.....could this just simply be swapped over....or is it more complicated.......also how much am i looking at to get one of these ??

    Thanks J

  2. #2
    Status
    Offline
    spidercoupe's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    1,915
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    an MDF display will only show you a bit of wood. an MFD is a differnt ball game...... sorry i couldnt resist! im not sure if they are interchangeable as the plugs on the back are different!
    www.chilled-rc.net For all your RC car/boat/heli/plane needs

  3. #3
    Status
    Offline
    andrewdevlin86's Avatar
    AOC Lite Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    959
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    I think if the original head unit is removed is screws with what info is displayed. I think theres a way round it but you'll have to use the search function to find out more details
    2000 1.8 CDX money guzzler a.k.a Bessie

  4. #4
    Status
    Offline
    Bartbill's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    May 2007
    Posts
    132
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Have a look at this thread:
    http://www.astraownersclub.com/vb/sh...d.php?t=200261
    Measorpaul did it lately and he has a very good how to.

  5. #5
    Status
    Offline
    Jay_R's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    496
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    typo rushing because im meant to be working...

    yes iv got a pioneer in and the date only shows when it feels like it ...thats not a problem tho as i dont need to be constantly reminded of the date..lol.....but i wana get the mileage up....ill check that thread out when iv got more time...thanks

    couldnt resist a look.....sounds very complicated

  6. #6
    Status
    Offline
    MikeMant's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    May 2007
    Posts
    2,081
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Looks like there is more involved than just swapping the displays! Shame as i would have liked to have done it too

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 04-01-2009, 13:53
  2. Astra MK4 MFD (LCD display) - change km/miles display
    By qwsoftware in forum Electrical
    Replies: 3
    Last Post: 15-11-2007, 18:38

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •