Results 1 to 7 of 7

Thread: 1.7 dti van-no revs, accel bottoms out, had new fuel pump n injector seals - help

  
  1. #1
    Status
    Offline
    jollyvocal's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    May 2009
    Posts
    2
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    1.7 dti van-no revs, accel bottoms out, had new fuel pump n injector seals - help

    Hi i own a 1.7 dti with iszuz engine its got 102,000 on the clock - it had no power when i got it and i took to a sdiesel specialist to look at they said metal in the fuel filter and no fuel to the 4th cylinder - i needed a fuel pump and injector seals - ive had this done - but i still have a lack of power i can get up to 60 on the motorway but no accel - it bottoms out in first and theres a lack of power throughout - its had a service and a full cambelt kit done at the same time as the fuel pump - i need some help

  2. #2
    Status
    Offline
    buster's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    1,368
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    did u change the filter
    1.8 16v 99 T plate.

  3. #3
    Status
    Offline
    jollyvocal's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    May 2009
    Posts
    2
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    HI, thanks for replying - i have had the fuel filter changed at the time of having the new pump fitted - i checked the fuel filter yesterday and it clean n new like it should be cheers

  4. #4
    Status
    Offline
    kieran a's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    May 2009
    Posts
    6
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    sounds like my prob. i have no pull after 60. if i hit 70 and it comes to a hill it slows down. feels like turbo just not pulling

  5. #5
    Status
    Offline
    leane89's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    1
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Quote Originally Posted by kieran a View Post
    sounds like my prob. i have no pull after 60. if i hit 70 and it comes to a hill it slows down. feels like turbo just not pulling
    Heya did you ever manage to find out what ur problem was with ur van? i seem to be having the same problem i think could just do with knowing what the problem is thanx carl

  6. #6
    Status
    Offline
    gooner's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    81
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    i had very similar prob was my air mass flow sensor try uplugging it bud give that a shot

  7. #7
    Status
    Offline
    davem's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    my 1.7dti isuzi has gone very flat ,i wonder if the egr valve is working right

Similar Threads

  1. Astra 1.7DTi 52 plate fuel injector pump
    By mac_monkee in forum Astra Discussion & Chat
    Replies: 3
    Last Post: 12-10-2013, 20:10
  2. Starting Issues, Fuel Pump, Injector, Relays?
    By Surfer in forum Astra Discussion & Chat
    Replies: 7
    Last Post: 08-09-2012, 23:40

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •