Results 1 to 4 of 4

Thread: cdr500

  
  1. #1
    Status
    Offline
    Lee03SXI's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    186
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    cdr500

    Hi guys. Dads just bought a tigra, came with a cdr500, but with the wrong panel. he then bought a new panel for it - thinking it would work.

    When it pwers up it says Panel - safe - then goes off.

    Any ideas?

  2. #2
    Status
    Offline
    fingz999's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    2,359
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    not just the code he needs to put in is it?
    Heading back to the world of AOC

  3. #3
    Status
    Offline
    Lee03SXI's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    186
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    You can't, it say's Code then goes to safe straight away.

  4. #4
    Status
    Offline
    Autosparks's Avatar
    Technical Advisor
    Club Team
    Join Date
    May 2003
    Drives
    VXR Nurburgring
    Location
    N/W London
    Posts
    39,745
    Mentioned in
    115 Post(s)
    Quoted
    70 Post(s)
    Ignition on, hold down AS and switch the stereo on. You should be able to put the code in then otherwise the front panels maybe coded
    Want a professional job done on fitting your aftermarket electrical accessories? PM me for a quote
    Electrical fault finding also taken on
    Located in N/W London HA3, and willing to travel within reason





Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 26-04-2010, 14:48
  2. How to fit the CDR500 myself?
    By PiNiOn in forum Electrical
    Replies: 2
    Last Post: 11-01-2008, 20:03
  3. Vdo Cdr500
    By bloopeta in forum ICE Mk4|G
    Replies: 3
    Last Post: 19-12-2007, 22:47

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •