Results 1 to 4 of 4

Thread: Electrical problem

  
  1. #1
    Status
    Offline
    christhomas's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    16
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Electrical problem

    ive recently found out that when i pess the brakes my side lights come on,also wen i have my lights oni the brke lights stays on but te brakes ant being applied.

    i was wondering if anyone else has had tis problem and if so how di u fix it?

  2. #2
    Status
    Offline
    Enigma ???'s Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    2,468
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    You have a single filament bulb fitted,the correct fitment is a double filament bulb remove the break light bulb and see if the problem persists, if not get the double filaments

  3. #3
    Status
    Offline
    StephenDrew's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    102
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    I had the same problem, just needed to replace one of the brake bulbs, the two fillaments had started to touch for some reason.

  4. #4
    Status
    Offline
    gazastraSRi's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    379
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    or bad earth!
    ummm gallie

Similar Threads

  1. Electrical problem
    By G9SBY in forum Electrical
    Replies: 8
    Last Post: 11-03-2010, 22:32

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •