Results 1 to 4 of 4

Thread: active subwoofer JBL BTX250 is not working

  
  1. #1
    Status
    Offline
    addictedeye's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    active subwoofer JBL BTX250 is not working

    hello there
    may b im posting in the wrong post so sorry for that
    i just bought a JBL BTX250 active subwoofer i attached it as mentioned on manual but there was no sound at all..
    its green light is bliking so it means it got power and remote connection frm head unit.
    my head unit is sony mex3600 with subwoofer option at the back
    can any please guide me where can b problem ???

    thanx alot

  2. #2
    Status
    Offline
    Autosparks's Avatar
    Technical Advisor
    Club Team
    Join Date
    May 2003
    Drives
    VXR Nurburgring
    Location
    N/W London
    Posts
    39,745
    Mentioned in
    115 Post(s)
    Quoted
    70 Post(s)
    Welcome mate

    This should really be in the ICE section but it's no problem, i'll move it once i've replied

    A blinking pwoer light doesn;'t sound good so make sure the power and earth are good. Another thing to check is that the sub output is switched on via your sony headunit
    Want a professional job done on fitting your aftermarket electrical accessories? PM me for a quote
    Electrical fault finding also taken on
    Located in N/W London HA3, and willing to travel within reason





  3. #3
    Status
    Offline
    addictedeye's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    thanx for replying mate
    can u please tell me how to connect remote in with my heas unit there is remote in hole but i dont know which type of connector i need for this
    and yes i have cheched that subwoofers power is on
    thanx again

  4. #4
    Status
    Offline
    Autosparks's Avatar
    Technical Advisor
    Club Team
    Join Date
    May 2003
    Drives
    VXR Nurburgring
    Location
    N/W London
    Posts
    39,745
    Mentioned in
    115 Post(s)
    Quoted
    70 Post(s)
    The remote in is a 3.5mm jack plug, you need full steering wheel control adaptor to get it working though
    Want a professional job done on fitting your aftermarket electrical accessories? PM me for a quote
    Electrical fault finding also taken on
    Located in N/W London HA3, and willing to travel within reason





Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •