Results 1 to 5 of 5

Thread: can it be done

  
  1. #1
    Status
    Offline
    wee_gus's Avatar
    AstraSport Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1,128
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    can it be done

    at the moment i have manual windows but want to change my interior for the sri type, the door cards have the elctric window bit in them soo is it easy to retro fit the window mechanism, had a look and all the wiring is already there
    GSi

    Built not Bought

  2. #2
    Status
    Offline
    Turboshed's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    2,333
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    it would be possible if the wires are all ready there for electric windows, however it would be a right pain in the rectum, as it will mean dissasembling the winder mechanism (which means drilling out rivets) and putting in the new regulator and riveting that in, but you should be able to get them from a breakers yard, no problems
    Probably the ONLY Astra Mk3 sitting on Corsa D SXI rims!
    And Now a Diesel on Discs all round!

    http://www.astraownersclub.com/vb/sh...d.php?t=162503

  3. #3
    Status
    Offline
    MikeMant's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    May 2007
    Posts
    2,081
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    i replaced the electric mechanism in my escort was a pain to drill it out and an even bigger pain to put the new one in

  4. #4
    Status
    Offline
    Toms1989's Avatar
    Soft Top VTEC :)
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    11,356
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Probably easier to find the doors with all the stuff in ready, but it'd no doubt cost a bit more
    FULL Black Leather Heated coupe interior for sale! £200!!!
    Click Here

  5. #5
    Status
    Offline
    Glasgow_Stu's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Nov 2005
    Drives
    Vectra VXR + Astra Coupe Turbo
    Location
    In a box outside tesco
    Posts
    12,987
    Mentioned in
    25 Post(s)
    Quoted
    16 Post(s)
    Add Glasgow_Stu on Facebook
    just buy one of the kits from ebay and use the switches from the new cards.. i done it on the corsa a few years back... simple enought to do
    The coupe...ITS ALIVE & back from the dead....again!
    The internet: where everybody knows everything about **** all.

    become a paid member:
    http://www.astraownersclub.com/vb/payments.php



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •