Results 1 to 4 of 4

Thread: factory stereo

  
  1. #1
    Status
    Offline
    12345's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    60
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    5 Post(s)

    factory stereo

    anyone know if the pop off bit of the stereo are specific to the car or can i use any as i dont have mine

  2. #2
    Status
    Offline
    domino's Avatar
    User
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    6,269
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    they're coded to the stereo.

  3. #3
    Status
    Offline
    Aous's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    464
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Depends on the model. I've found you can swap them between some identical units. I know this is the case for cassette units and believe it would be the same for CDR500s. I know that a cassette front will not work in a CD player (although it will fit).

  4. #4
    Status
    Offline
    12345's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    60
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    its ok now the old owner must have bought it to my house today and posted it thru the letter box now just gotta put the cd changer back in

    thanks for the help tho

Similar Threads

  1. New Factory Stereo with AUX input?
    By 069Dan in forum ICE Mk5|H
    Replies: 1
    Last Post: 12-11-2013, 21:39
  2. Factory stereo problem
    By umar09 in forum ICE Mk5|H
    Replies: 1
    Last Post: 09-02-2009, 23:41
  3. Replace Factory Stereo
    By enrico1982 in forum Electrical
    Replies: 3
    Last Post: 13-11-2007, 18:10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •