Results 1 to 3 of 3

Thread: Can anyone please help

  
  1. #1
    Status
    Offline
    Pete05's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Can anyone please help

    I have a 2001 Astra 1.8 and the engine management light came on took it to my local garage and they replaced the O2 Sensor they told me the fault code was P0104 (P0140 O2 Sensor 2 Incorrect Signal C-32 ) Had the car back and with in a few days light was back on again so took it back same fault showing so they changed it again bescause they thought the first one was faulty . Had car back seem to be ok for a while then after a week came back on again Does anyone have any ideas what could be causing this

  2. #2
    Status
    Offline
    danny's sxi's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    2,473
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    not 100% sure with out looking at your car but my car (1.6) has 2 O2 sensors/ lamber sensors. could be the other one

  3. #3
    Status
    Offline
    Quantum22's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    309
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    my 2002 astra 1.8 kept coming up with downstream 02 sensor and i replaced it but it continued to put the light on and i eventually replaced the mass air flow sensor and the light hasn't come on again that was about a year ago. Just a thought buddy

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •