Results 1 to 6 of 6

Thread: Wipers not working

  
  1. #1
    Status
    Offline
    glover's Avatar
    AOC Premium Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    181
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    2 Post(s)

    Wipers not working

    Are there any common faults with astra mk4 wipers? mine stopped working on intermitant wipe tonight , and also the wash and wipe, however the fast wipe worked.
    Now the wipers are working again properly for some reason.

    My wipers are auto wipers (gsi) dont know if its possiby a faulty stalk switch or anything common

    thanks
    Arden Blue MK4 GSi

  2. #2
    Status
    Offline
    James3797's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    122
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Same happened to mine

    Wouldn't work properly on intermittent, would park in the wrong place/not work at all, But was fine on any other above.

    Motor had gone its not really a fault just reached the end of its life, got a second hand one for £15 and really easy to fit!

  3. #3
    Status
    Offline
    SQ Man's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    4,881
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    As said, most likely your motor needs replacing. Common enough problem on the Mk4.
    Normally shows up as problems with the intermittent wipe & self parking.
    2003 Sapphire Black 3Dr DTi Astra
    Custom Irmscher kit, Interior Leather/Alcantara retrim & Alpine/Focal Install
    Install progress (----------)

  4. #4
    Status
    Offline
    glover's Avatar
    AOC Premium Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    181
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    oh right not as bad as i thought then hopefully, cheers for the replies, i thought they wouldnt work on fast wipe if it was the motor?
    Arden Blue MK4 GSi

  5. #5
    Status
    Offline
    James3797's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    122
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Na mine worked fine on fast it as just the slower speeds it it kept stopping and parking wrong
    Astra MK 4/G Star Silver
    Irmscher Side Skirts, K & N Air Filter, De-Badged, Smoked rear Lights Angel Eyes T/C Button Retro Fitted Died 16/06/2009 @ 148,475K

  6. #6
    Status
    Offline
    nry's Avatar
    Cumbria RO | Club Team
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    25,986
    Mentioned in
    48 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    The bit in the motor which stops them in the correct place on intermittent tends to fail - a new motor is £110+VAT but a 2nd hand one is likely £35 or less and is certainly the cheaper option!

Similar Threads

  1. Wipers not working
    By SWC_Scotty in forum Electrical
    Replies: 2
    Last Post: 09-05-2012, 10:19
  2. My wipers aren't working after use in ice...
    By kellywig in forum Astra Discussion & Chat
    Replies: 7
    Last Post: 21-12-2009, 21:43

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •