Results 1 to 2 of 2

Thread: Z18XE - jumping when engine cold

  
  1. #1
    Status
    Offline
    ricc29uk's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    4
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Z18XE - jumping when engine cold

    Hi, guys, done a search and couldnt find anything similar, so was hoping someone could help me with my problem.

    Have a 1.8 sri (2001) Astra. Bought it a few months ago, and have recently changed OIL, PLUGS and FILTERS. I also cleaned the throttle body as it was idle revving, which this sorted out.

    OK, my problem now is when I start the car from cold, I drive off through the gears no problem, but AS SOON I TAKE MY FOOT OFF THE GAS the whole car judders/kangeroo's

    Ive just done the full oil change and plugs etc, but did use cheap stuff 10/40 semi I think it was, could it be anything to do with this!???? Or dodgy plugs?

    Any help/advice would be greatly appreciated!
    2001(Y) 1.8 Sri

  2. #2
    Status
    Offline
    Turbo_Scott's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    11,474
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    You might get a better replies in the N/A forum mate. Ask a mod/admin to move it over there.
    Fastest, Most Powerful & Only Mag Featured Astra In The AOC Cumbrian Region

Similar Threads

  1. 1.6 engine, jumping and start delay
    By kris kros in forum Electrical
    Replies: 2
    Last Post: 18-05-2009, 02:40
  2. Turbo Coupe... Do they suffer from engine jumping?
    By Turbo Jim in forum Astra Discussion & Chat
    Replies: 5
    Last Post: 30-10-2006, 19:34

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •