Results 1 to 3 of 3

Thread: upon startup

  
  1. #1
    Status
    Offline
    alimighty's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    May 2008
    Posts
    428
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    upon startup

    hey yall
    I have a continuouse probem with my ecu throwing up codes atm and with no job no more the savings for a new ecu is nearly getting there .
    I fueled the car yesterday and when i started it up all the dial (speedo, fuel,temp) went as far down as they could . 30 seconds later they went back to how they should, this is the first time is has done this and has done it ever since . Could this be brought on by the fecked up ecu or another underlying problem
    2000, 1.6 8v, 148k miles-156k now 160k and not far off dyeing. Oh and still growing. -There may be spelling mistakes in my posts but at least you still understand it

  2. #2
    fdrightup
    fdrightup's Avatar
    Quote Originally Posted by alimighty View Post
    hey yall
    I have a continuouse probem with my ecu throwing up codes atm and with no job no more the savings for a new ecu is nearly getting there .
    I fueled the car yesterday and when i started it up all the dial (speedo, fuel,temp) went as far down as they could . 30 seconds later they went back to how they should, this is the first time is has done this and has done it ever since . Could this be brought on by the fecked up ecu or another underlying problem
    have you tried checking the earthing points around the engine bay they might need cleaning

  3. #3
    Status
    Offline
    alimighty's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    May 2008
    Posts
    428
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    nope didnt think of that . changed the wiper fuse thing ( the big fuse at top of fuse box, forgot the name of it ) as it needed changing and the needles are back to normal again . dont see how it can cause that to happen but ey up its solved (for now)
    2000, 1.6 8v, 148k miles-156k now 160k and not far off dyeing. Oh and still growing. -There may be spelling mistakes in my posts but at least you still understand it

Similar Threads

  1. Misfire on startup
    By dcy in forum Astra Discussion & Chat
    Replies: 7
    Last Post: 31-01-2011, 23:31
  2. Grogy startup
    By Luke Sri in forum Turbo Petrol Engines inc. Transmissions
    Replies: 6
    Last Post: 01-06-2010, 23:54
  3. startup problem
    By TonyD in forum NA Engines (Non-turbo petrol) inc. Transmissions
    Replies: 9
    Last Post: 02-08-2004, 21:42

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •