Results 1 to 4 of 4

Thread: got a problem

  
  1. #1
    Status
    Offline
    hudzy's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    34
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    got a problem

    got my exhaust fitted the other day and i was driving home yesterday and coming from the front end it sounds like i have a induction kit but its just standard airbox its fine till it gets to about 32mph till around 58mph then it goes quite again and it vibrates thought it was the exhaust getting louder obviously not any ideas??

  2. #2
    Status
    Offline
    jimdt's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    5,338
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    check the exhaust manifold isnt loose possibly, did you have a catback or just back box?

  3. #3
    Status
    Offline
    SteveC's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    2,177
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    could possibly be the exhaust blowing from somewhere near the front. Leave the car running when you stop and have a look under the car and under the bonnet where the manifold joins to the engine. You can hear it straight away if its blowing.

    If its been difficult to get the old one off then they will of been pulling the exhaust which moves the whole thing so possibly the manifolod gasket or another joint has been disturbed
    It would definitely go better with an engine in it

    ZLET converted SXi See Here

  4. #4
    Status
    Offline
    hudzy's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    34
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    rite cheers but surely if its blowing you would be able to hear it when its left running its quite all you can hear is the exaust?? and its just back box

Similar Threads

  1. why does my remap cause a throttle problem and cruise control problem?
    By 22rabbits in forum Turbo Petrol Engines inc. Transmissions
    Replies: 3
    Last Post: 21-08-2013, 14:50
  2. ECT problem or Idle Air Control valve problem?! =S
    By Jer7 in forum NA Engines (Non-turbo petrol) inc. Transmissions
    Replies: 2
    Last Post: 22-12-2012, 13:50
  3. M1GST problem No. 145678,897,898.3 wierd door locking problem
    By MatG in forum Astra Discussion & Chat
    Replies: 22
    Last Post: 30-10-2008, 18:17

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •