Results 1 to 6 of 6

Thread: Outside temperature display

  
  1. #1
    Status
    Offline
    Peter Groom's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    5
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Outside temperature display

    Hello everyone - 1st post.
    I belive Ive a mk4 Astra (its a 52 plate)

    The digital display of the outside temp has gone haywire. When everyone else was scraping ice off the car the other morning, my display said 69 degrees c !!!
    Now its just --.

    Any ideas what i can look for. Change the sensor (where is it) or cabling corrosion etc etc.

    Cheers

    Peter

  2. #2
    Status
    Offline
    Windrew's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Golborne, Wigan, United Kingdom
    Posts
    4,637
    Mentioned in
    2 Post(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    its in the lower front grille, may want replacing
    ARDEN BLUE GSI

  3. #3
    Status
    Offline
    buckle's Avatar
    /
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    18,921
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    As above its behind the bumper.

    Can get a new one for about £6, Just check its plugged in properly and not come loose.

    http://cgi.ebay.co.uk/VAUXHALL-OUTSI...3A1|240%3A1318

  4. #4
    Status
    Offline
    Peter Groom's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    5
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Thanks Buckle and Windrew
    and especially the ebay link

    peter

  5. #5
    Status
    Offline
    Burger Boy's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    4,879
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    mine is doing the same and will be getting a new one at the weekend anyway. £6 ain't gonna break the Bank.
    Castle Combe Saloon Car Championship. Car 21, pug 106 GTI. Gone from track days to full on racing

  6. #6
    Status
    Offline
    RobsAstra53's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    49
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    check the connections first, may be corroded, gets a bit of a beating from the weather being on the front bumper.

Similar Threads

  1. Temperature display not right
    By Steveyboywonder in forum Astra Discussion & Chat
    Replies: 5
    Last Post: 02-02-2013, 00:46
  2. temperature display
    By JOHNY in forum Electrical
    Replies: 5
    Last Post: 18-11-2005, 19:00

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •