Results 1 to 4 of 4

Thread: Something in my boot!!!

  
  1. #1
    Status
    Offline
    Jay_R's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    496
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Something in my boot!!!

    Hi, basically i mentioned a few months back about my boot rattling but i couldnt put my finger on it. now iv discovered that there is something loose inside as when i open the boot i can hear it rolling about, and i have a feeling that is what is making the rattle as i drive along. it seems to be rolling up the side of the book along the hieght of the rear window......

    any ideas how to get the plastic on the inside off so i can get inside the boot???

    Thanks James

  2. #2
    Status
    Offline
    tamsinfindlay's Avatar
    Liberated!
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2,989
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Just pulls off, little pop rivet things iirc.

  3. #3
    Status
    Offline
    sean1979's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    76
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    i have the same problem, i was told it was coz my boot lid catch is loose lol

  4. #4
    Status
    Offline
    Ian001's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,517
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Basically there is a few screws behind the rubber bits on the door and it clips off (may have to pull hard).

    Mine rattled about like anything and i spent ages trying to sort it - turned out it was the metal wire that is part of the opening mechanism knocking against the inside of the boot lid. Electrical tape solved the problem. Also had it on the other MK4 and it was the brake light - packed it out with some black rubber all the way round and was fine afterwards.

    As said previously can also be the catch so checked that and wrap up if necessary in electrical tape (not pretty but easily sorts the problem)

Similar Threads

  1. WinXP on triple boot wont boot (autochk prog not found). Help?
    By Kev. in forum Chit Chat and a Warm Welcome!
    Replies: 5
    Last Post: 28-10-2012, 00:12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •