Results 1 to 3 of 3

Thread: pioneer headunit !!

  
  1. #1
    Status
    Offline
    jimjimmy1's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    179
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    pioneer headunit !!

    hey guys yesterday i bought the pinoeer AVH p5000 dvd and fitted it this morning but found that when i input all my bass settings and EQ settings on the custom 1 slot and change a few things it saves them only untill i turn the ignition off it wipes them all off and i have to do it all again !! iv read the manual and all that shizzle and theres nowere that says how to save things ?? it even does it with the radio channels !! have i not plugged a certain thing into sumthing ??

    cheers for any help
    dogs are for christmas ... Astras are for life !!!!

  2. #2
    Status
    Offline
    guitar_jamin_odbod's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    68
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    I believe that your ignition and battery cables are the wrong way round. Had this problem on my alpine til I switched them

  3. #3
    Status
    Offline
    Autosparks's Avatar
    Technical Advisor
    Club Team
    Join Date
    May 2003
    Drives
    VXR Nurburgring
    Location
    N/W London
    Posts
    39,745
    Mentioned in
    115 Post(s)
    Quoted
    70 Post(s)
    As above..... You need to swap the red and yellow wires around
    Want a professional job done on fitting your aftermarket electrical accessories? PM me for a quote
    Electrical fault finding also taken on
    Located in N/W London HA3, and willing to travel within reason





Similar Threads

  1. pioneer headunit !!
    By jimjimmy1 in forum Astra Discussion & Chat
    Replies: 4
    Last Post: 01-01-2009, 03:25

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •