Results 1 to 3 of 3

Thread: Milltek Non-Resonated Centre Section

  
  1. #1
    Status
    Offline
    mudsplat2000's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    May 2006
    Posts
    379
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Milltek Non-Resonated Centre Section

    hey guys, ive just fitted a milltek non res centre section and it sounds awsome BUT i now have the EML on! i havent done the pedel test yet but has anyone else had this problem?? cheers
    COUPE TURBO, STAGE 3 261.9bhp/289lbft ON 19" WHEELS + COILOVERS NOW SOLD

  2. #2
    Status
    Offline
    GB's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Leeds
    Posts
    21,918
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    more than likely the rear lambda sensor - make sure it hasnt become dislodged during the fitting - u could unplug clean (with petrol) and refit - see if that helps - obviously clear the code is probs the best step

    but may as well do the test first

  3. #3
    Status
    Offline
    mudsplat2000's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    May 2006
    Posts
    379
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    yeah i have cleared the codes, ill try the pedel test tomorrow and see what that say's! ill report back tomorrow probably with another question lol cheers
    COUPE TURBO, STAGE 3 261.9bhp/289lbft ON 19" WHEELS + COILOVERS NOW SOLD

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •