Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Anyone Got Tech2???.

  
  1. #1
    Status
    Offline
    5W4NN7's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    543
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Talking Anyone Got Tech2???.

    Anyone in the east mids got tech2 to alter the milage on some clocks i have bought??.
    Most places local want £50+ around here, gladly pay though.

    Andy

  2. #2
    Status
    Offline
    StevesAstra's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    1,225
    Mentioned in
    3 Post(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    I'm after a tech2 aswell, need my CC switching on

  3. #3
    Status
    Offline
    vxgsiturbo's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    877
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    you can only change the milage on clocks when they are new using tech2 you will have to find someone who has different equipment i can do it but you are miles away

  4. #4
    Status
    Offline
    Bludshot's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    3,944
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Quote Originally Posted by vxgsiturbo View Post
    you can only change the milage on clocks when they are new using tech2 you will have to find someone who has different equipment i can do it but you are miles away
    send the clokc, and cover al postage etc swanny, plus if you getting rid of the car, why you got new clocks

  5. #5
    Status
    Offline
    Keif's Avatar
    Going Topless!
    Join Date
    Jun 2003
    Drives
    Astra 1.8 Twintop, Lotus Carlton, Meriva VXR and Nova
    Posts
    11,742
    Mentioned in
    1 Post(s)
    Quoted
    11 Post(s)
    I have access to one.

    But it's at my local dealer, so won't be able to have a queue of cars to be linked up for work.

  6. #6
    Status
    Offline
    5W4NN7's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    543
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Quote Originally Posted by vxgsiturbo View Post
    you can only change the milage on clocks when they are new using tech2 you will have to find someone who has different equipment i can do it but you are miles away
    O i c, what equipmens needed then i thought it was tech 2.

    Quote Originally Posted by Bludshot View Post
    send the clokc, and cover al postage etc swanny, plus if you getting rid of the car, why you got new clocks
    Possibly be able to do this if it was changed ahead of the milage i have now to cover.
    Well tbh luke the ones i got and for the price i got them i can easily sell them on.

    Quote Originally Posted by Keif View Post
    I have access to one.

    But it's at my local dealer, so won't be able to have a queue of cars to be linked up for work.
    Bummer cheers anyway Keif, ill keep looking.

  7. #7
    Status
    Offline
    Keif's Avatar
    Going Topless!
    Join Date
    Jun 2003
    Drives
    Astra 1.8 Twintop, Lotus Carlton, Meriva VXR and Nova
    Posts
    11,742
    Mentioned in
    1 Post(s)
    Quoted
    11 Post(s)
    What are your new clocks/old clocks.

    You can just change the fascia and needles over, so you keep your current milage.

  8. #8
    Status
    Offline
    5W4NN7's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    543
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Quote Originally Posted by Keif View Post
    What are your new clocks/old clocks.

    You can just change the fascia and needles over, so you keep your current milage.
    Old ones are the plain white 140's new ones are the black 160's

  9. #9
    Status
    Offline
    Keif's Avatar
    Going Topless!
    Join Date
    Jun 2003
    Drives
    Astra 1.8 Twintop, Lotus Carlton, Meriva VXR and Nova
    Posts
    11,742
    Mentioned in
    1 Post(s)
    Quoted
    11 Post(s)
    Bugger, you'll need the milage changing then.

  10. #10
    Status
    Offline
    5W4NN7's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    543
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Quote Originally Posted by Keif View Post
    Bugger, you'll need the milage changing then.
    Yup, think it'll be worth it in the end though, will look the shiznay with the rest of my interior.
    After these only one more big thing to hit the interior and its done

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Tech2 - who does it????
    By buxton in forum In Car Entertainment
    Replies: 4
    Last Post: 03-05-2012, 22:40
  2. Tech2??
    By porramachine in forum South East Region
    Replies: 4
    Last Post: 10-05-2010, 10:26

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •