Results 1 to 7 of 7

Thread: Astra G 2.0 Dti 2003 Dash

  
  1. #1
    Status
    Offline
    kwackerjeff's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    66
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Astra G 2.0 Dti 2003 Dash

    Hi
    Does any one know which fuse to remove to enable dash reboot as I am told after fitting new clocks and reseeting mileage one has to reboot dash.
    Thanks

  2. #2
    Status
    Offline
    Autosparks's Avatar
    Technical Advisor
    Club Team
    Join Date
    May 2003
    Drives
    VXR Nurburgring
    Location
    N/W London
    Posts
    39,743
    Mentioned in
    115 Post(s)
    Quoted
    70 Post(s)
    Never heard about rebooting the dash before after fitting new clocks. They are always going to show the mileage of the new clocks
    Want a professional job done on fitting your aftermarket electrical accessories? PM me for a quote
    Electrical fault finding also taken on
    Located in N/W London HA3, and willing to travel within reason





  3. #3
    Status
    Offline
    Kev.'s Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    9,820
    Mentioned in
    3 Post(s)
    Quoted
    7 Post(s)
    don't you have to get it into a place that can reset the mileage to the appropriate one?

    Was looking at that a bit ago & you get the necessary paperwork to say it's all legit & stuff. I thought that was the only way to be doing it?

  4. #4
    Status
    Offline
    Autosparks's Avatar
    Technical Advisor
    Club Team
    Join Date
    May 2003
    Drives
    VXR Nurburgring
    Location
    N/W London
    Posts
    39,743
    Mentioned in
    115 Post(s)
    Quoted
    70 Post(s)
    You don't have to do anything. Just if the new clocks have less milage on them than the old ones you can't sell the car on making out the lower milage is what it has on the clock
    Want a professional job done on fitting your aftermarket electrical accessories? PM me for a quote
    Electrical fault finding also taken on
    Located in N/W London HA3, and willing to travel within reason





  5. #5
    Status
    Offline
    kwackerjeff's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    66
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Was looking at reprogramming with Vaux-com and thread on Ilexa said about rebooting dash.
    http://www.ilexa.co.uk/forum/index.p...c,19874.0.html

  6. #6
    Status
    Offline
    Autosparks's Avatar
    Technical Advisor
    Club Team
    Join Date
    May 2003
    Drives
    VXR Nurburgring
    Location
    N/W London
    Posts
    39,743
    Mentioned in
    115 Post(s)
    Quoted
    70 Post(s)
    Fuse 22 is the permament live then for the dash, fuse 13 is the ignition live
    Want a professional job done on fitting your aftermarket electrical accessories? PM me for a quote
    Electrical fault finding also taken on
    Located in N/W London HA3, and willing to travel within reason





  7. #7
    Status
    Offline
    kwackerjeff's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    66
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Thanks for that.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •