Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Remap help

  
  1. #1
    Status
    Offline
    GSi Stallion 69's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    62
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Remap help

    Just wondering if theres anywhere cheaper than regals £400 for a phase 1 remap seems a bit steep as it only takes an hour?

  2. #2
    Status
    Offline
    DaveDempsey's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    9,365
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Your not paying for the time it takes.

  3. #3
    Status
    Offline
    bert fegg's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    186
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    You get what you pay for. I travel from the west mids to them. They are worth every penny. You could try midpoint garage near Chester, heard good reports, their eds remaps are about the same price as regals. Don't cut corners with cheap remaps.

  4. #4
    Status
    Offline
    gsi-jay's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    May 2006
    Posts
    2,049
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    there are s many bad threads that ppl have tried to save a bit of money but it aint worked out and ended up costing them money or even an engine, go to a reputable tuner and get a well proven map
    courtney stage 3 zafira,Mitsubishi evo geek mapped to 389 and 470 lb of torque

  5. #5
    Status
    Offline
    tim1547's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1,919
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Its worth the cash mate and Regal do a good job! You would pay 300-400 quid for a cat back exhaust giving you about 5-10 bhp so why not pay £400 for a remap giving you 30 bhp!! As bhp:cash ratio goes its about the best thing you can do!
    Astra coupe turbo 280bhp-sold
    BMW E60 5 Series M Sport

  6. #6
    Status
    Offline
    GSi Stallion 69's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    62
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Do they give you a rolling road reading after or not? Its a gsi n ive decated the precat, bigger air intakes and removed crossover so i shud be hitting 240bhp at least after a phase 1 then?

  7. #7
    Status
    Offline
    gsi-jay's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    May 2006
    Posts
    2,049
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    regals dont as its not part of the price courtnays do tho as like to check to make sure all running ok you can pay extra at regals i beleive but there graphs to me dont look right it all to smoothed out and computer generated imo of course
    courtney stage 3 zafira,Mitsubishi evo geek mapped to 389 and 470 lb of torque

  8. #8
    Status
    Offline
    ZAF_GSI's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    2,933
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Ive not long had a phase 3 mate and you gotta pay extra for rolling road graphs.
    PHASE 3 ON A SWITCH WIV A GARRETT

  9. #9
    Status
    Offline
    ZAF_GSI's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    2,933
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Quote Originally Posted by gsi-jay View Post
    regals dont as its not part of the price courtnays do tho as like to check to make sure all running ok you can pay extra at regals i beleive but there graphs to me dont look right it all to smoothed out and computer generated imo of course
    They make sure its alright by the tech 2. Graphs are just to show how much your kicking out. But would be nice to throw in the deal.
    PHASE 3 ON A SWITCH WIV A GARRETT

  10. #10
    Status
    Offline
    GSi Stallion 69's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    62
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    courtney seem to push out more bhp on a phase 1 upgrade to... just a 5 hour drive to go there

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Been qouted 300 cash for remap 1.9 astra? opinions on remap ?
    By steve94 in forum Diesel Engines inc. Transmissions
    Replies: 20
    Last Post: 11-03-2013, 22:13
  2. Ecu Remap.
    By Ianc in forum Turbo Petrol Engines inc. Transmissions
    Replies: 16
    Last Post: 10-05-2010, 23:34
  3. Where to go for a remap?
    By Turbo Jim in forum Astra Discussion & Chat
    Replies: 6
    Last Post: 01-10-2006, 13:47

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •