Results 1 to 3 of 3

Thread: z20 let stalling when luke warm

  
  1. #1
    Status
    Offline
    webbo gsi's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    May 2007
    Posts
    1,548
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    z20 let stalling when luke warm

    as title, it s revs drop bellow 500rpm and the coolant system light comes on. sometimes it stalls all together! its done it for about six months now on and off but its got worse over the last week! ive tried my new spare afm and it still does it! i have heard that it could be the throttle body that needs cleaning? is this right? anyone else had this problem and how was the issue resolved? any help would be great.

  2. #2
    Status
    Offline
    Andy_888's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    4,465
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Clean TB (cant harm it)
    Coolant Temp sensor
    Crank speed sensor

    I had a similar problem changed the CTS fixed it for a bit then crank speed sensor went.
    888 Coupe - The original and best!
    For sale - 1x Kidney, Slightly abused by alcohol
    £45,000 or Part Ex for VXR8 Bathurst-S

  3. #3
    Status
    Offline
    webbo gsi's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    May 2007
    Posts
    1,548
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    i changed the coolant temp sensor about three months ago and the crank sensor about six! still doing it so im going to get some carb cleaner and do it this evening!

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 17-12-2012, 18:39
  2. Luke Warm Air Coming Out Air Vents
    By JamGer in forum Astra Discussion & Chat
    Replies: 8
    Last Post: 11-12-2011, 22:19

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •