Results 1 to 4 of 4

Thread: Door switch position?

  
  1. #1
    Status
    Offline
    xeman's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    3
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Door switch position?

    Hi All

    got a problem with my astra h sri, it won't double lock and the headlight warning bell doesn't sound when you open the door.
    First thing I want to check is the switch normally by the door hinge but there isn't one there!
    anyone know where it is?


    thanks


    Ben

  2. #2
    Status
    Offline
    Autosparks's Avatar
    Technical Advisor
    Club Team
    Join Date
    May 2003
    Drives
    VXR Nurburgring
    Location
    N/W London
    Posts
    39,743
    Mentioned in
    115 Post(s)
    Quoted
    70 Post(s)
    Welcome Ben

    The door switch is built into the lock mech in the door
    Want a professional job done on fitting your aftermarket electrical accessories? PM me for a quote
    Electrical fault finding also taken on
    Located in N/W London HA3, and willing to travel within reason





  3. #3
    Status
    Offline
    xeman's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    3
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    isit worth me checking it?

  4. #4
    Status
    Offline
    Autosparks's Avatar
    Technical Advisor
    Club Team
    Join Date
    May 2003
    Drives
    VXR Nurburgring
    Location
    N/W London
    Posts
    39,743
    Mentioned in
    115 Post(s)
    Quoted
    70 Post(s)
    It could just need a bit of a clean up

    I'm say spray some WD40 into the latch and start opening and closing the door to work it in. Repeat again and see how you get on
    Want a professional job done on fitting your aftermarket electrical accessories? PM me for a quote
    Electrical fault finding also taken on
    Located in N/W London HA3, and willing to travel within reason





Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 06-05-2013, 22:46
  2. Fault Code P0120 -Throttle Pedal Position Sensor/Switch A Circuit Malfunction?
    By IainL in forum NA Engines (Non-turbo petrol) inc. Transmissions
    Replies: 8
    Last Post: 04-07-2011, 19:35
  3. what position does a oil temp/pressure switch have to be in to work effectively?
    By mattcoupturbo in forum Turbo Petrol Engines inc. Transmissions
    Replies: 5
    Last Post: 20-02-2007, 20:52

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •