Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 23

Thread: fitting an xbox to my car

  
  1. #1
    Status
    Offline
    AstraBoi2k8's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    715
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    fitting an xbox to my car

    i was just wondering if i connected the red and the yellow wires from my xbox up to the aux in on my head unit would it come up on the screen?
    Arden Blue GSI Turbo

  2. #2
    Status
    Offline
    Pete 2's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    1,138
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    No, you'll need a power inverter to run the xbox.

    The xbox requires a 240v power supply to run.

    Otherwise, you'll get Jack.

  3. #3
    Status
    Offline
    AstraBoi2k8's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    715
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    yeh ino that obv i was just wondering about connecting it to my head unit

    i have a ripspeed dv720. iwas wondering if i connected 2 of the plugs from the xbox to the 2 on the aux in would it come up on the screen
    Arden Blue GSI Turbo

  4. #4
    Status
    Offline
    Autosparks's Avatar
    Technical Advisor
    Club Team
    Join Date
    May 2003
    Drives
    VXR Nurburgring
    Location
    N/W London
    Posts
    39,745
    Mentioned in
    115 Post(s)
    Quoted
    70 Post(s)
    Xbox should have yellow for video along with red and white for audio? Plug all these into the aux input wires of your headunit and it should work
    Want a professional job done on fitting your aftermarket electrical accessories? PM me for a quote
    Electrical fault finding also taken on
    Located in N/W London HA3, and willing to travel within reason





  5. #5
    Status
    Offline
    buckle's Avatar
    /
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    18,921
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Yes it should work, thats how I have my PS2 connected up

  6. #6
    Status
    Offline
    AstraBoi2k8's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    715
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    but my aux in only has 2 not 3
    Arden Blue GSI Turbo

  7. #7
    Status
    Offline
    buckle's Avatar
    /
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    18,921
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    If it only has yellow and red, it should work, but will only have mono sound

  8. #8
    Status
    Offline
    Autosparks's Avatar
    Technical Advisor
    Club Team
    Join Date
    May 2003
    Drives
    VXR Nurburgring
    Location
    N/W London
    Posts
    39,745
    Mentioned in
    115 Post(s)
    Quoted
    70 Post(s)
    Any chance of scanning in the wiring diagrams for your headunit mate?
    Want a professional job done on fitting your aftermarket electrical accessories? PM me for a quote
    Electrical fault finding also taken on
    Located in N/W London HA3, and willing to travel within reason





  9. #9
    Status
    Offline
    Pete 2's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    1,138
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Oh, I see.

    That makes more sense now.

    In theory, t sounds like it would work, but you may or may not get sound.

    The aux in on your head unit, does it support video, or is it just audio?

  10. #10
    Status
    Offline
    AstraBoi2k8's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    715
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    um i myt be able to find it on the net as i dont have it.

    im not sure if its jus sound
    Arden Blue GSI Turbo

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. XBox 360 xbox live add me to friends list if you like
    By BaRt in forum Chit Chat and a Warm Welcome!
    Replies: 5
    Last Post: 11-06-2006, 23:39

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •