Results 1 to 4 of 4

Thread: Removing diesel pressure sensor for adding box?

  
  1. #1
    Status
    Offline
    smcqis's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    316
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Removing diesel pressure sensor for adding box?

    Does this jus pull out or need unclip? help required
    Astra Sportshatch 1.9 CDTI SRI (150)

  2. #2
    Status
    Offline
    ZS's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    9,491
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    There's a little clip you squeeze then out she pops.
    2007 Metro Blue 5 door Mk5 Elite 1.7CDTI
    6th Vauxhall (4th Astra) in 10 years...plus a couple of other sheds...

  3. #3
    Status
    Offline
    smcqis's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    316
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    sorted

    thanks
    Astra Sportshatch 1.9 CDTI SRI (150)

  4. #4
    Status
    Offline
    ZS's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    9,491
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    So how's it going? Did you get a box?
    2007 Metro Blue 5 door Mk5 Elite 1.7CDTI
    6th Vauxhall (4th Astra) in 10 years...plus a couple of other sheds...

Similar Threads

  1. 1.7 DTI boost pressure sensor, but no sensor there?
    By gouldy87 in forum Diesel Engines inc. Transmissions
    Replies: 18
    Last Post: 27-03-2012, 19:01
  2. Diesel boost pressure
    By paul_bunce in forum Diesel Engines inc. Transmissions
    Replies: 0
    Last Post: 11-01-2006, 18:42

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •