Results 1 to 5 of 5

Thread: c20let mk4

  
  1. #1
    Status
    Offline
    bigp's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    94
    Mentioned in
    1 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    c20let mk4

    got a few problems lol

    rite ive got 7 ish wires and fuel pump realay on the calb loom next 2 the ecu were do i have 2 wire these wires up 2??

    also how do i go about using both plugs on my mk4 ecu or do i not need both in as im using the calb loom???#
    thanks alot

  2. #2
    Status
    Offline
    bigp's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    94
    Mentioned in
    1 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    can no one shed any light

  3. #3
    Status
    Offline
    bigp's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    94
    Mentioned in
    1 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    plaese this all i need 2 fire it up

  4. #4
    Status
    Offline
    bigp's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    94
    Mentioned in
    1 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    bttt please

  5. #5
    Status
    Offline
    astram7dlf's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    5
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    hi m8 you will need to connect these wires to let ecu and run both plugs cheers

Similar Threads

  1. C20let
    By davgsi in forum Turbo Petrol Engines inc. Transmissions
    Replies: 0
    Last Post: 10-06-2009, 21:59
  2. c20let help
    By fraser_mac in forum Turbo Petrol Engines inc. Transmissions
    Replies: 2
    Last Post: 05-04-2007, 22:27

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •