Results 1 to 7 of 7

Thread: Where does this vacuum hose go! HELP!!!!

  
  1. #1
    Status
    Offline
    Ben_Stevo's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    63
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Exclamation Where does this vacuum hose go! HELP!!!!

    Ive just removed the baileys dump valve from my z20let. The vacuum hose that was pluged into the top of the dump valve is the one that goes to the a sensor at the back of the engine however this doesnt have a t-piece on it and I am trying to find out where it is supposed to plug into. Please help as I need this sorted today!

    Heres some photos of the lost vacuum hose and where it plugs into! Its the one that come out of the sensor and bends 90 degrees;









  2. #2
    Status
    Offline
    Ben_Stevo's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    63
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Just found this hose blocked off. It comes from the turbo at the front. Does the vacuum hose that comes from the sensor at the back plug into this? AHHHH HELP!


  3. #3
    Status
    Offline
    Ben_Stevo's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    63
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Anybody? Help would be much appreciated. Ive plugged it into that line at the front that goes to the turbo but I dont want to start driving it if its wrong.

  4. #4
    Status
    Offline
    wayneGSI's Avatar
    East Midlands RO
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,973
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    i can see why you want a quick answer but people are at work so you may not get an answer till tonight
    Astra GSi Turbo
    dap-performance.co.uk
    Live in the East Midlands?

  5. #5
    Status
    Offline
    Ben_Stevo's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    63
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Yeah I understand that. Thanks

  6. #6
    Status
    Offline
    Duncan Sxi's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    242
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    im pretty sure your right there mate. the pipe that is blocked from your turbo should connect to the back boost sensor.
    SRi-T Probably just over 200BHP

  7. #7
    Status
    Offline
    Ben_Stevo's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    63
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Right, connected it from the back boost sensor to the turbo and took it out for a drive, it started smoking like mad and backfiring really bad! Brought it straight back and Put the DV back on and its still smoking like mad! What have I done?

Similar Threads

  1. vacuum hose
    By M44T in forum Turbo Petrol Engines inc. Transmissions
    Replies: 12
    Last Post: 08-05-2011, 21:15

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •