Results 1 to 6 of 6

Thread: Crusie Control On a X18XE1

  
  1. #1
    Status
    Offline
    willbaroo's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    May 2006
    Posts
    4,477
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Crusie Control On a X18XE1

    Did anybody ever manage it??

    I can't find any answers in search for the life of me..

  2. #2
    Status
    Offline
    Autosparks's Avatar
    Technical Advisor
    Club Team
    Join Date
    May 2003
    Drives
    VXR Nurburgring
    Location
    N/W London
    Posts
    39,743
    Mentioned in
    115 Post(s)
    Quoted
    70 Post(s)
    Well it's fly by wire so thats a good start

    All depends whats in place for it I suppose and if the wiring goes past the bulkhead
    Want a professional job done on fitting your aftermarket electrical accessories? PM me for a quote
    Electrical fault finding also taken on
    Located in N/W London HA3, and willing to travel within reason





  3. #3
    Status
    Offline
    piperm's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    1,334
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    6 Post(s)
    is it me or does the cruise control sap the petrol when its used loads? the 1st week i had my cruise control i put double the amount of petrol in the car than i do usually and got less miles for it

  4. #4
    Status
    Offline
    mfivebmw's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    760
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    It might have been that you were having alittle bit to much fun trying it out in town and in normal driving.
    On motorways i found that the mpg raised a bit, and was a more relaxing drive.
    It comes into its own in speed restricted zones, where you can set it and just sit back.

  5. #5
    Status
    Offline
    willbaroo's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    May 2006
    Posts
    4,477
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Quote Originally Posted by Autosparks View Post
    Well it's fly by wire so thats a good start

    All depends whats in place for it I suppose and if the wiring goes past the bulkhead
    Nah a, my throttle is very cable orientated!

    Any more info guys?

  6. #6
    Status
    Offline
    lee gsi's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Near Portsmouth....... Drives a Signum 1.9 CDTi
    Posts
    17,757
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Yeah our X18 is too.

    I am sure you would be able to get the Vectra or Omega set up to work some how
    The truth is always the truth even if you haven't realised it yet...

Similar Threads

  1. Crusie Control
    By zippy12 in forum Astra Discussion & Chat
    Replies: 2
    Last Post: 11-03-2008, 13:23
  2. X18 XE1 with crusie control
    By garethcoupe16v in forum Astra Discussion & Chat
    Replies: 20
    Last Post: 09-06-2007, 12:10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •