Results 1 to 3 of 3

Thread: Autoleads PC99-X80 - something wrong

  
  1. #1
    Status
    Offline
    gtc16turbo's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    24
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Unhappy Autoleads PC99-X80 - something wrong

    Guys,
    i ve bought this adaptor for my new HU and while i was trying to fit the radio i found out that the grey/yellow cable is not connected to the 10-pin connector. There are only 2 cables installed now, could you please advice where i shall install this cable?

  2. #2
    Status
    Offline
    Autosparks's Avatar
    Technical Advisor
    Club Team
    Join Date
    May 2003
    Drives
    VXR Nurburgring
    Location
    N/W London
    Posts
    39,745
    Mentioned in
    115 Post(s)
    Quoted
    70 Post(s)
    What end of the conector has it come out from, the quadlock end or ISO?
    Want a professional job done on fitting your aftermarket electrical accessories? PM me for a quote
    Electrical fault finding also taken on
    Located in N/W London HA3, and willing to travel within reason





  3. #3
    Status
    Offline
    gtc16turbo's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    24
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    hello, i ve just received an e-mail with a photo from the seller.

    Thanks for your efforts anyway.

Similar Threads

  1. Autoleads PC99 PIO
    By ToddS14A in forum ICE Mk5|H
    Replies: 2
    Last Post: 01-01-2010, 16:38

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •