Results 1 to 4 of 4

Thread: Alarm help please

  
  1. #1
    Status
    Offline
    Doddy's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,328
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    3 Post(s)

    Alarm help please

    i have a clifford intelliguard 950 and every time i turn the engine off and lock it the alarm goes off!... but if i set up the remote start and thn lock it its fine!... Any idea and advice woul be great!

    Thanks..

  2. #2
    Status
    Offline
    Enigma ???'s Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    2,468
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Quote Originally Posted by Doddy View Post
    i have a clifford intelliguard 950 and every time i turn the engine off and lock it the alarm goes off!... but if i set up the remote start and thn lock it its fine!... Any idea and advice woul be great!

    Thanks..
    What does it say it is the flash rate on the LED or what does it say in the wizard pro

  3. #3
    Status
    Offline
    Doddy's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,328
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    didnt check that tbh i thought i would just ask 1st

  4. #4
    Status
    Offline
    Daddygsicool's Avatar
    Club Team
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    2,133
    Mentioned in
    7 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    phone wing nut (dave) he will help you sort it out i will text it to you !
    Arden Blue Zafira Gsi

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 12-11-2006, 01:14
  2. Replies: 4
    Last Post: 21-12-2005, 13:48

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •