Results 1 to 10 of 10

Thread: heads up display

  
  1. #1
    Status
    Offline
    tonyy08's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    195
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    heads up display

    HOWYA Fellas and fillies has anyone got a heads up unit in their motor? if so is it any good ? i've seen one knocking about on the net and wondered what it would be like to fit and use? cheers

  2. #2
    Status
    Offline
    Coo's Avatar
    Banned
    Join Date
    May 2003
    Posts
    25,105
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    What astra do you have ??
    ...either way you need access to a speed pulse, so it can read the speed.
    .
    I've been thinking about it for the vxr ...but not convinced I want people seeing my speed when overtaking

  3. #3
    Status
    Offline
    tonyy08's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    195
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    hello mate i've got the astra g 1.4

  4. #4
    Status
    Offline
    Coo's Avatar
    Banned
    Join Date
    May 2003
    Posts
    25,105
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Yeah you should be able yo tap into a wire behind the dash then

  5. #5
    Status
    Offline
    jam's Avatar
    AOC Gold Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Tamworth, Staffordshire
    Posts
    11,695
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Follow jam On Twitter
    Need some pics Tony if you decide to go ahead. I've only ever seen the "public" shots they give you. Which is more than likely a photoshop!

    Which unit are you looking at?

    jam
    Its a jam thing

    Haec credam a deo pio, a deo justo, a deo scito?



  6. #6
    Status
    Offline
    tonyy08's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    195
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    The link to the site is from this site it's on the LMF SITE Jam in the interiors section just after the chrome vents and all that stuff hope that helps! seems fairly cheap aswell at only fifty quid!

  7. #7
    Status
    Offline
    Kev_mk3's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    5,581
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Quote Originally Posted by jam View Post
    Need some pics Tony if you decide to go ahead. I've only ever seen the "public" shots they give you. Which is more than likely a photoshop!

    Which unit are you looking at?

    jam
    I think the same as Jam – bet once some sun shines on your windscreen you cant see a thing
    Drives - Phase 2 Astra Mk3 Gsi = 139.56 BHP with 138.81 Torque

  8. #8
    Status
    Offline
    stevenet15's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    723
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    here is the only pic of a real HUD in action that i could find, the bloke claims he can see it fine in the day just took the pic in a little darker place to show it good in the pic, the website link is http://www.jimsabo.com/vette/

    Astra Coupe Turbo

  9. #9
    Status
    Offline
    tonyy08's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    195
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    I think it would be kinda cool if they could integrate more info into the heads-up than just the speed etc, music track info for instance, and dare i wish it!, sat nav directions and maybe develop that graphics array make it more appealing to the eye! Ultimately bluetooth units could be the way to go, no wires less hassle.Maybe have one for the passenger too so they can give you directions while you get on with enjoying the drive

  10. #10
    Status
    Offline
    buckle's Avatar
    /
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    18,921
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    This one looks great compared to the one on LMF. However it does cost £180 . Can add extra sensors to it, and it will display stuff like water temp, oil temp, oil pressure etc all on the HUD


Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 04-01-2009, 13:53
  2. Astra MK4 MFD (LCD display) - change km/miles display
    By qwsoftware in forum Electrical
    Replies: 3
    Last Post: 15-11-2007, 18:38
  3. Replies: 19
    Last Post: 25-03-2004, 10:20

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •