Results 1 to 4 of 4

Thread: Alarm

  
  1. #1
    Status
    Offline
    Bodman's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    88
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Alarm

    Hey peeps!

    Well my Friends Mother's got a Zaffy and was wondering if someone could help? It's an X reg but the alarm keeps going off? Mechanics have had a look at it and can't figure it out? Would it be a faulty sensor? It goes off like ever 4 hours or so? Sometimes in the night?

    Anybody?

  2. #2
    Status
    Offline
    aj200's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    127
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Probably the powersounder m8 think its quite common on these hope this helps

  3. #3
    Status
    Offline
    Frosty's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    80
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    When i had my mk4 astra SRI the alarm did the same thing, replaced the powersounder simple replacement following the instructions supplied on the how tos... and was fine from then on.

  4. #4
    Status
    Offline
    Bodman's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    88
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    No car techy but i'll have a look tomorrow for them

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 12-11-2006, 01:14
  2. Replies: 4
    Last Post: 21-12-2005, 13:48

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •