Results 1 to 5 of 5

Thread: help me speedo 1.6 8v

  
  1. #1
    Status
    Offline
    willastramk4's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    160
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)

    help me speedo 1.6 8v

    hi as above my speedo has stopped working on my 98 r 1.6 8v mk4, any help would be greatful

    cheers will

  2. #2
    Status
    Offline
    Boro Paul's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    275
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Sensor fault or if you have had the clocks out recenly was not put back as should be!, more knowledeable peeps will think of more.
    Wants an Arden Blue GSI

    Now!!!!!!!

  3. #3
    Status
    Offline
    DarrylB's Avatar
    Princess Oompa loompa!
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    2,769
    Mentioned in
    4 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    have you had any recent work done? i.e. Brakes changed or a wheel bearing replaced etc?

  4. #4
    Status
    Offline
    ASTRA-BOY's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    440
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    HMMMM sensor fault or if clocks have been out, has connectors been put back in correctly
    ASTRA 1.6 DESIGN sporthatch (dead ringer for faults)

    0-60 - IN 3 MINUTES!!!
    0-100 - (NOT YET CONFIRMED)

  5. #5
    Status
    Offline
    willastramk4's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    160
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    not had the clocks out or anywork done recently, it just suddenly stopped the other afternoon was working in the morning, then worked my shift, then stopped! but had a play around with my cd player could this be the problem?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •