Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: Indicator thing

  
  1. #1
    Status
    Offline
    montyfox's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    7,434
    Mentioned in
    1 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)

    Indicator thing

    Just noticed that when I use my indicators, the flashy arrow on the instrument cluster works as normal but in the very bottom right of the cluster another light flashes green as well. The symbol looks like it may be something to do with a trailer etc but I could be wrong as I have mislaid my handbook!

    I have no trailer or towbar pack fitted.

    Any ideas what could be causing this

  2. #2
    Status
    Offline
    PeteG's Avatar
    AOC Premium Member
    Join Date
    Oct 2006
    Drives
    2.2 Astra G 3dr Hatch
    Location
    East Anglia
    Posts
    10,619
    Mentioned in
    4 Post(s)
    Quoted
    6 Post(s)
    Follow PeteG On Twitter
    if it looks like a pic of a small rectangle box and a hook that looks like a towbar, then its the sumbol that says your indicators/lights are flashing on the trailer.. seems strange that yours would flash without towbar fitted... has it been doing it long?!
    NOW - Sapphire Black 3dr Astra G

    THEN - Glacier White 2.0Di Estate - 136bhp 1.6 Pineapple Yellow Mk3 - Flame Red 2.0Di Van - Chianti Red 1.8 Coupe - Star Silver 2.2 Zafira - Flame Red 2.2 Linea Rossa Coupe - Titan Gold 1.8 Coupe

    9 Years, 7 Astras, 1 Zafira, No Regrets.

  3. #3
    Status
    Offline
    dannysport18's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    35,241
    Mentioned in
    7 Post(s)
    Quoted
    7 Post(s)
    i was in a coupe turbo that dose the same think when you put your foot down

  4. #4
    Status
    Offline
    Moonman's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Mar 2007
    Drives
    Astra J VXR
    Location
    Newport
    Posts
    3,010
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Add Moonman on Facebook
    Ooooh, that's a wierd one. Sorry can't help though.
    Summit White Astra J GTC VXR 2.0L Petrol Turbo (276 PS) with Aero Pack and 20's

  5. #5
    Status
    Offline
    montyfox's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    7,434
    Mentioned in
    1 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Quote Originally Posted by peteg2004 View Post
    if it looks like a pic of a small rectangle box and a hook that looks like a towbar, then its the sumbol that says your indicators/lights are flashing on the trailer.. seems strange that yours would flash without towbar fitted... has it been doing it long?!

    Yep, sounds like that this is the light flashing. I noticed it happening the night that I first posted and I have not done anything to the Zaf lately.

  6. #6
    Status
    Offline
    jalfrezigazee's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    3,102
    Mentioned in
    1 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    have you had the car from new? If not there may be a pile of skotch locks behind a light cluster that are causing the problem
    Be Happy


  7. #7
    Status
    Offline
    Enigma ???'s Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    2,468
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Quote Originally Posted by montyfox View Post
    Just noticed that when I use my indicators, the flashy arrow on the instrument cluster works as normal but in the very bottom right of the cluster another light flashes green as well. The symbol looks like it may be something to do with a trailer etc but I could be wrong as I have mislaid my handbook!

    I have no trailer or towbar pack fitted.

    Any ideas what could be causing this
    Hi mate have you checked the earthing points at the back of the car

  8. #8
    Status
    Offline
    montyfox's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    7,434
    Mentioned in
    1 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Quote Originally Posted by jalfrezigazee View Post
    have you had the car from new? If not there may be a pile of skotch locks behind a light cluster that are causing the problem
    No, not had the car since new but have had a rummage and can see no signs of the wiring being interupted other than ne fitting the parking sensors some time ago.

  9. #9
    Status
    Offline
    montyfox's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    7,434
    Mentioned in
    1 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Quote Originally Posted by Enigma ??? View Post
    Hi mate have you checked the earthing points at the back of the car
    Cheers, I have checked the wiring/connections etc and all seem to be in order.

  10. #10
    Status
    Offline
    buckle's Avatar
    /
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    18,921
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Mine have done it ever since fitting silver indicators in front lights - they must have a higher resistance than standard bulbs.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Fix one thing then another darn thing comes money pits!
    By chrisleigh in forum Turbo Petrol Engines inc. Transmissions
    Replies: 27
    Last Post: 11-10-2012, 10:47
  2. fix one thing and another thing goes wrong!!!!!!!!
    By ron_1.8sport in forum Astra Discussion & Chat
    Replies: 9
    Last Post: 03-11-2003, 11:19

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •