Results 1 to 7 of 7

Thread: uh oh :\

  
  1. #1
    Status
    Offline
    DannyRodd's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    51
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    uh oh :\

    well i added my blue bulbs in ages ago for my dash, and since then in the daytime i cannot see my milage etc. so today i had enough, i had some ssilver speedo pins, so i decided i would kill two birds with one big stupid brick.

    cut along story short, i did it all, thought was ok..

    whilst driving tonight i noticed.

    when am driving, suddenly my dash will die, (like i have turned the igniton off) and then start again, nothing happens to the car, just the dash, then before.. i reversed.. but my lights ddidnt come on.. and they wont come on at all when i reverse :\

    lol and heres the last bit, when i turn my front bumper foggys on. my dash lights go off..

    any ideas? i didnt remove or play with any wires. just unplugged the dash and re plugged.

  2. #2
    Status
    Offline
    DannyRodd's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    51
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    sorry wrong page :Z

  3. #3
    Status
    Offline
    Recardo's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Aug 2006
    Drives
    Astra G SXi Z20LET ;)
    Location
    Ayrshire, Scotland
    Posts
    499
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    ive had this before mate, its the multiplug at the rear of the dash, it can be a bit awkward to get it reconnected properly and if its loose at all it will reset constantly

  4. #4
    Status
    Offline
    DannyRodd's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    51
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    aww man, its gonna be a pain in the ass lol. but thanks for the help i think i fixed one problem.. now alot of others.. whilst trying to remove the yellow cover in the milage display, something went wrong cause now the milage dont work at all, and none of the dash lights work only, the left indecator light, and the handbrake light

  5. #5
    Status
    Offline
    Recardo's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Aug 2006
    Drives
    Astra G SXi Z20LET ;)
    Location
    Ayrshire, Scotland
    Posts
    499
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    check the connector again, if its not in right most things wont work, i.e. rev counter speedo etc lol

  6. #6
    Status
    Offline
    Windrew's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Golborne, Wigan, United Kingdom
    Posts
    4,637
    Mentioned in
    2 Post(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    check the multi plug as stated, but for the trip counter, it may be a case of the screens come loose, so it might be out with the dash again anyway
    ARDEN BLUE GSI

  7. #7
    Status
    Offline
    DannyRodd's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    51
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    cheers lads. ill have a play 2mora

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •