Results 1 to 4 of 4

Thread: milltek blows from cold start

  
  1. #1
    Status
    Offline
    thomo's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    98
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    milltek blows from cold start

    does anybody else have this problem? it will sound like its blowing for 3-4 minutes then seems to stop at all at once. is it because the exhaust expands with heat? anybody?

  2. #2
    Status
    Offline
    dannysport18's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    35,241
    Mentioned in
    7 Post(s)
    Quoted
    7 Post(s)
    i have this same prob going to look into it when i have the time an can be arsed
    its after the cat on my car
    pre cat is fine
    sports cat is fine
    got to be center pipe to back box me thinks

  3. #3
    Status
    Offline
    thomo's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    98
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    i thought it was the cat but ive had a replacement pipe fitted and its still the same if not louder! i took it to vaux and they said it was normal. (they only fitted the pre cat and cat back) but surely it cant be normal

  4. #4
    Status
    Offline
    dazerc's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,483
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    I posted up about this a couple of months ago. As the join between the backbox and the centre box blows when cold but is ok when its warmed up.
    SMIC, miltek catback, precat, Thorney remap 242.7 bhp 281lb/ft torque

Similar Threads

  1. heater blows cold
    By brightspark61 in forum Electrical
    Replies: 10
    Last Post: 27-10-2012, 18:35
  2. Heater blows cold
    By cj666 in forum Electrical
    Replies: 11
    Last Post: 11-11-2010, 22:06

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •