Results 1 to 10 of 10

Thread: internet

  
  1. #1
    Status
    Offline
    ian_evs's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    May 2007
    Posts
    23
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    internet

    i got the internet in one room , witch has a modem and router,and i wish to have the internet in another room, both rooms have telephone conections, whot do i need to get.... currys are just shambles....they just give me anything to try....
    can u u send me a link..cheers

  2. #2
    Status
    Offline
    Paul's Avatar
    Ex-Astra Owner
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    12,861
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    If you computer has an ethernet connection you can just run an ethernet cable from your router to your other computer

    Can be found quite cheaply from ebuyer, pc world and currys will charge you loads more for one

    http://www.ebuyer.com/UK/store/8/cat/Cables-and-Tools

    Check that link out, look at the network cables but obviously for the length you require

  3. #3
    Status
    Offline
    Bubba's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    3,729
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    As above but if your just getting a network cable then go to a local pc store and see if they can make you one up for the size you need, shouldn't be too expensive.

  4. #4
    Status
    Offline
    kandkstyling's Avatar
    Supporting Trader
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,031
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    i just use wireless, that way you can use it anywhere in the house without the worry. Being on NTL or Virgin as its now called only cost me £50. Plugged it straight in and worked 1st time.
    www.kandkonline.co.uk
    For all your styling needs at competitive prices.
    Check out our Forum for Lottery Details!

  5. #5
    Status
    Offline
    ian_evs's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    May 2007
    Posts
    23
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    we got the wireless router on 1 pc.... whot do i need on the other one????????????

  6. #6
    Status
    Offline
    Bubba's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    3,729
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Quote Originally Posted by ian_evs View Post
    we got the wireless router on 1 pc.... whot do i need on the other one????????????
    You will need either a PCI wireless card or get a usb dongle which would be easier for you if you dont work on pcs, could pick one up for about £10.

  7. #7
    Status
    Offline
    kandkstyling's Avatar
    Supporting Trader
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,031
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    yep as above then just search for the network, it should pick it up automatically. I'm pretty impressed with it, did it 1st time at home and in a travel inn yesterday
    www.kandkonline.co.uk
    For all your styling needs at competitive prices.
    Check out our Forum for Lottery Details!

  8. #8
    Status
    Offline
    ian_evs's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    May 2007
    Posts
    23
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    cheers for this....so a PSI wireless i need....

  9. #9
    Status
    Offline
    kandkstyling's Avatar
    Supporting Trader
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,031
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    what are you trying to get on the internet with in another room ie games console or another computer etc
    www.kandkonline.co.uk
    For all your styling needs at competitive prices.
    Check out our Forum for Lottery Details!

  10. #10
    Status
    Offline
    ASTRA-BOY's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    440
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Quote Originally Posted by ian_evs View Post
    cheers for this....so a PSI wireless i need....

    PCI u need, pick one up from pcworld around a tenner or even go to a computer fair and get one even cheaper.

    you will then have to set up ur computer to be accepted by the router , just send me a pm or ask on here when u get to this stage.
    ASTRA 1.6 DESIGN sporthatch (dead ringer for faults)

    0-60 - IN 3 MINUTES!!!
    0-100 - (NOT YET CONFIRMED)

Similar Threads

  1. is your internet ok?
    By haulme in forum Chit Chat and a Warm Welcome!
    Replies: 8
    Last Post: 09-08-2008, 23:45
  2. How do i get the internet in my car?
    By Dannywrc in forum Astra Discussion & Chat
    Replies: 11
    Last Post: 31-05-2007, 10:23

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •