Results 1 to 5 of 5

Thread: Alpine inputs

  
  1. #1
    Status
    Offline
    DanSport16v's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    551
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Alpine inputs

    I have an Alpine cda-9855r and i am using the AI net input for an iPod adaptor. I also want to add the phono inputs from a PS2 - how can I do that?

    I have seen some adaptord on eBay for the cd changer link (I have this spare) but the listings say it will not work with ai net headunits.

    What can i do?

  2. #2
    Status
    Offline
    Recardo's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Aug 2006
    Drives
    Astra G SXi Z20LET ;)
    Location
    Ayrshire, Scotland
    Posts
    499
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    there is an adaptor available for this, i just sold one last week mate, theres connectors available on ebay to connect rca's into the changer connection

  3. #3
    Status
    Offline
    AJB2K3's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    May 2006
    Posts
    3,504
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Everytime i looked for this its 120 to 150 quid so im using an rf transmitter that cost me 20 +10 for adapters

    Cygnet fm transmitter, female >female adapter, phono>sterio adapter
    Oh and erm the SE aduio lead.
    I'm like a bad penny, old, dirty, and appears when not wanted.
    Guess who's writing a victorian fantasy book. #JamesPurcell #The Diaries of James Purcell

  4. #4
    Status
    Offline
    DanSport16v's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    551
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Quote Originally Posted by Recardo View Post
    there is an adaptor available for this, i just sold one last week mate, theres connectors available on ebay to connect rca's into the changer connection
    Thats what I said in the fist post mate - but the sellers say it will not work with an AI net head unit which I have.

    Any more ideas? I suppose an FM transmitter would work but I was hoping for something a bit better sound quality than that

  5. #5
    Status
    Offline
    AJB2K3's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    May 2006
    Posts
    3,504
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Quote Originally Posted by DanSport16v View Post
    Thats what I said in the fist post mate - but the sellers say it will not work with an AI net head unit which I have.

    Any more ideas? I suppose an FM transmitter would work but I was hoping for something a bit better sound quality than that
    As i said there is an alpine official one
    http://www.alpine-usa.com/US-en/prod...model=KCA-410C
    But as i said it costs £120 >£150
    I'm like a bad penny, old, dirty, and appears when not wanted.
    Guess who's writing a victorian fantasy book. #JamesPurcell #The Diaries of James Purcell

Similar Threads

  1. AUX Inputs
    By Al in forum ICE Mk4|G
    Replies: 2
    Last Post: 16-09-2004, 15:54

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •