Results 1 to 10 of 10

Thread: Help with my dads HU please guys!

  
  1. #1
    Status
    Offline
    vaux-is-da-best's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    123
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Help with my dads HU please guys!

    hey helpful people

    my dad got an aftermarket headunit with his car which had an autochanger with it but since then the tuner has gone, but he went to our local ice shop and they said it would be £40 to get repaired. but i was just wondering would we still be able to run a sub and amp off of the hu with the autochanger plugged in? if you know what i mean lol.

    heres the stats:

    HU: Sony Xplod XR-CA630X

    Pics: sorry it was dark and the flash was killing the camera so i couldnt use it.





    thanks again.

    daz
    My real name is Darrell (DAZ)

  2. #2
    Status
    Offline
    ASTRA-BOY's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    440
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    if those connectors arent used by the autochanger then i would say yes
    ASTRA 1.6 DESIGN sporthatch (dead ringer for faults)

    0-60 - IN 3 MINUTES!!!
    0-100 - (NOT YET CONFIRMED)

  3. #3
    Status
    Offline
    vaux-is-da-best's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    123
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    thanks mate well one red and one white onewill be used for the autochanger and the other spare two would be the RCA's for the amp?? wouldnt they?? lol soz i dont know much about ice.
    My real name is Darrell (DAZ)

  4. #4
    Status
    Offline
    Autosparks's Avatar
    Technical Advisor
    Club Team
    Join Date
    May 2003
    Drives
    VXR Nurburgring
    Location
    N/W London
    Posts
    39,745
    Mentioned in
    115 Post(s)
    Quoted
    70 Post(s)
    That headunit has RCA inputs for the autochanger and RCA outputs for a amp so yes once it's repaired you can run a amp and sub from it
    Want a professional job done on fitting your aftermarket electrical accessories? PM me for a quote
    Electrical fault finding also taken on
    Located in N/W London HA3, and willing to travel within reason





  5. #5
    Status
    Offline
    vaux-is-da-best's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    123
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    ok cool thanks a million Autosparks your a legend lol

    daz
    My real name is Darrell (DAZ)

  6. #6
    Status
    Offline
    vaux-is-da-best's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    123
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    i plugged it in the other day and the sub wasnt working but the autochanger was so i couldnt have plugged the rca's in wrong could i? but when i plugged the other headunit in the sub works again. does anyone know whats going on lol??

    thanks in advance.

    daz
    My real name is Darrell (DAZ)

  7. #7
    Status
    Offline
    Autosparks's Avatar
    Technical Advisor
    Club Team
    Join Date
    May 2003
    Drives
    VXR Nurburgring
    Location
    N/W London
    Posts
    39,745
    Mentioned in
    115 Post(s)
    Quoted
    70 Post(s)
    Was the amp remote connected up ok and not to the electric aerial output as this goes off when its on a CD
    Want a professional job done on fitting your aftermarket electrical accessories? PM me for a quote
    Electrical fault finding also taken on
    Located in N/W London HA3, and willing to travel within reason





  8. #8
    Status
    Offline
    vaux-is-da-best's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    123
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    erm... lol all i done was connect up the rcas etc and the adapter for the rest im not sure if i plugged the aerial in because i dont understand all of this electricla stuff lol. sorry if im being a pain.



    i plugged the autochanger in the left one and the amp in the right one and the the plug. did i miss something??

    thanks loads autosparks!! youre a legend !!

    daz
    My real name is Darrell (DAZ)

  9. #9
    Status
    Offline
    Autosparks's Avatar
    Technical Advisor
    Club Team
    Join Date
    May 2003
    Drives
    VXR Nurburgring
    Location
    N/W London
    Posts
    39,745
    Mentioned in
    115 Post(s)
    Quoted
    70 Post(s)
    Well the amp needs to see a feed from the headunit to turn on and as Sony headunits have a output on the ISO connector for the electric aerial that also turns off when you listen to a CD you may have connected onto this

    There should be a blue wire that goes into the ISO connector and a blue wire that connects no where, the latter one is the one u need
    Want a professional job done on fitting your aftermarket electrical accessories? PM me for a quote
    Electrical fault finding also taken on
    Located in N/W London HA3, and willing to travel within reason





  10. #10
    Status
    Offline
    vaux-is-da-best's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    123
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    ok thanks alot mate really appreciate it ill have a look one day and report back lol. thanks for helping!

    daz
    My real name is Darrell (DAZ)

Similar Threads

  1. MOT... My dads really mean!
    By Brashy in forum Chit Chat and a Warm Welcome!
    Replies: 10
    Last Post: 28-03-2013, 20:21
  2. Guys Guys Guys.. quick question
    By Skuzzle in forum Astra Discussion & Chat
    Replies: 85
    Last Post: 15-01-2005, 01:37

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •