Results 1 to 5 of 5

Thread: Could do with some help

  
  1. #1
    Status
    Offline
    JP_Turbo's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    112
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Unhappy Could do with some help

    Helooooo everybody, i could do with some help from anybody in the know.....

    For the last week or so the "electronically controlled engine cooling" light keeps flashing on and off whist im driving. Sometimes it stays on for a fair while, other times its just a quick flicker....

    now, i have absolutly no idea what this means or what to do about it??

    Also, just tonight iv got problems with my drivers window. You know when you press the window swith and hold it for a few secs the window will go down automatically and vice versa, well its stopeed doing that .

    Does any1 have any ideas, any help would be appreciated

    Many thanks, JP
    JP driving SRI-T, totally standard, whats the best way forward!?

  2. #2
    Status
    Offline
    norm29's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    5,660
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    make sure all the connectors are in properly for the fan.

    hold switch up till it clikcs, hold switch down till it clicks, should be sorted
    Car broken- A3 170 quattro s-line

  3. #3
    Status
    Offline
    JP_Turbo's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    112
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Quote Originally Posted by norm29 View Post
    make sure all the connectors are in properly for the fan.

    hold switch up till it clikcs, hold switch down till it clicks, should be sorted

    yep cheers, sorted the window now!!

    Funny you should mention about conectors, because i have noticed there is a loose wire with like a plug on the end of it (its like a black conduit with a blue stripe along it), its just dangling around in the front bumper, its near the fan and intercooler.

    Any ideas??

    Thanks again
    JP driving SRI-T, totally standard, whats the best way forward!?

  4. #4
    Status
    Offline
    sri-turbo-19's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    May 2006
    Posts
    900
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    that sound like the outside temp sensor mate for the on board computer JP. is the fan kicking in at 90 degrees?
    previous car - SRI Turbo
    new car - Focus RS

  5. #5
    Status
    Offline
    JP_Turbo's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    112
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Quote Originally Posted by sri-turbo-19 View Post
    that sound like the outside temp sensor mate for the on board computer JP. is the fan kicking in at 90 degrees?

    yeah thats what i thought it was, it just looked like it was out of place but anyway its all good

    its not flashed up today at all, so i can only assume its a loose connection, so hopefully its nothing to worry about
    JP driving SRI-T, totally standard, whats the best way forward!?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •