Results 1 to 4 of 4

Thread: Hub Sensor?

  
  1. #1
    Status
    Offline
    Mr C's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    229
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Question Hub Sensor?

    For the past 2 weeks the ABS/TC/IMOBILISER lights have been on. And no speedo.At the weekend i checked the conections in case of corosion, no change. So i ordered a hub and it arrived today. My partner came home with the car, and tells me the speedo fine and the lights have gone out!!!!! Sods Law!!! Can it be the hub sensor on its last gasp?


  2. #2
    Status
    Offline
    goatboy's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    100
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    isn't that always the way!
    Its probably because it was wet and dried out or something. Probably better to be safe than sorry and get it changed... you don't want your ABS failing on you particulalry this time of year.
    But if you decide you don't need it I maybe interested in taking it off you!

  3. #3
    Status
    Offline
    RobW's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    3,411
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)


    It is always like that. I would say change it regardless. Better to be safe

  4. #4
    Status
    Offline
    Jace's Avatar
    AOC Gold Member
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    11,472
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    If its the speedo going, then it will be the left side hub sensor. And yes it will be an intermittant fault but it will get worse and worse till it drives you mad. Get it changed pronto, esp as you already have the part! Belive me, I had this problem on my car for months.
    From the Southeast? Find your next meet here


    The difference between intelligence and stupidity is that intelligence is limited.

    At least I have chicken!

    WellOilBeefHooked

Similar Threads

  1. help help P0135 - O2 Sensor Heater Circuit Open (Bank 1 Sensor 1)
    By scotty020985 in forum NA Engines (Non-turbo petrol) inc. Transmissions
    Replies: 4
    Last Post: 19-01-2015, 02:02
  2. Asta h pollen, outdoor temp sensor, coolant sensor locations please
    By Jattxx in forum Astra Discussion & Chat
    Replies: 3
    Last Post: 13-01-2011, 23:42

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •