Results 1 to 3 of 3

Thread: does zlet have VVT?...

  
  1. #1
    Status
    Offline
    reggie69's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    680
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    does zlet have VVT?...

    any special timing changes like VVT VTI or anything special like that has need to know has order my new management but it dont run with this sort of timing

    chhers sim
    check my coupe out here been track prep'd!!
    http://www.m1gst.com/vb/showthread.php?t=80984

  2. #2
    Status
    Offline
    Ffoeg's Avatar
    2170:01:06
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    34,591
    Mentioned in
    2 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Nope thay don't - it's just a normal twin cam

  3. #3
    Status
    Offline
    reggie69's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    680
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    thanks cheers...
    check my coupe out here been track prep'd!!
    http://www.m1gst.com/vb/showthread.php?t=80984

Similar Threads

  1. F28 into a zlet
    By RobW in forum Turbo Petrol Engines inc. Transmissions
    Replies: 3
    Last Post: 30-04-2007, 05:18
  2. My Zlet
    By lutoncoupe in forum Turbo Petrol Engines inc. Transmissions
    Replies: 2
    Last Post: 27-04-2007, 13:52
  3. ZLET in MK?
    By Sais in forum Astra Discussion & Chat
    Replies: 0
    Last Post: 09-04-2007, 20:23

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •