Results 1 to 7 of 7

Thread: Indicator "auto stop" stopped working!

  
  1. #1
    Status
    Offline
    AstraKid1's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    843
    Mentioned in
    1 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Indicator "auto stop" stopped working!

    Realised last night that whenever I indicate to turn RIGHT, the indicator no longer turns itself off!!! Very annoying and a strange thing to just go wrong on its own. Turning LEFT works fine, everything else still fine.

    Anybody know how to sort this out???
    "Take the time to make some sense, of what you want to say, and cast your words away upon the waves."

  2. #2
    Status
    Offline
    Teejay's Avatar
    AstraSport Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    6,383
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    yeah you need a new indicator stalk.

    try one off a Monaro
    0-60 in 6.5 secs and 48mpg- winner!

  3. #3
    Status
    Offline
    Astra_sxi's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    326
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Quote Originally Posted by Teejay
    yeah you need a new indicator stalk.

    try one off a Monaro
    U could try tho you'll never get it to fit!
    MK4 Astra 1.6 16v SXI in BLACK
    Remus sport center section, magnex backbox de-resticted airfilter large bore intake, k&n air filter


  4. #4
    Status
    Offline
    Teejay's Avatar
    AstraSport Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    6,383
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    I reckon it would fit - ask Pete - he might be able to give you some gen on how to do it.
    0-60 in 6.5 secs and 48mpg- winner!

  5. #5
    Status
    Offline
    AstraKid1's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    843
    Mentioned in
    1 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    OK. New indicator stalk required....Thanks people.
    "Take the time to make some sense, of what you want to say, and cast your words away upon the waves."

  6. #6
    Status
    Offline
    AstraKid1's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    843
    Mentioned in
    1 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    went to local scrappy today and "aquired" a new indicator stalk and a handfull of fuses, as well as a spare oil filler cap (it was just there saying take me!)

    Fitted new stalk and problemo solved.... cheers TeeJay.
    "Take the time to make some sense, of what you want to say, and cast your words away upon the waves."

  7. #7
    Status
    Offline
    Teejay's Avatar
    AstraSport Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    6,383
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    np - even when I'm taking the pi$$ I gave the right answer - god I'm clever (or lucky)
    0-60 in 6.5 secs and 48mpg- winner!

Similar Threads

  1. Indicator "auto stop" stopped working!
    By AstraKid1 in forum Chit Chat and a Warm Welcome!
    Replies: 6
    Last Post: 22-10-2006, 15:10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •