Results 1 to 9 of 9

Thread: quick wiring/fuse question...

  
  1. #1
    Status
    Offline
    leemarksmith's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    893
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    quick wiring/fuse question...

    am i doint this right?

    ps2 has been in car with no fuse, all wired up fine. been told to put 3/5amp fuse in to protect it.

    fair enough, cut the live feed, put in the block/fuse 3 amp. and nothing? do i need a bigger fuse or am i doing somet wrong...

    ps2 was hard wired to cig lighter, tried just changing the 20amp fuse in the standard box but think it needs to be there to get power to the lighter?

    anyone, otherwise will leave without. ben fine for past 6month so???

    cheers. lee

  2. #2
    Status
    Offline
    Coo's Avatar
    Banned
    Join Date
    May 2003
    Posts
    25,105
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    What would you rather blow ?

    A fuse or a PS2 Power supply ?

    Up to you !

  3. #3
    Status
    Offline
    leemarksmith's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    893
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    yeah. i know. thats why i askin if i do it right...

  4. #4
    Status
    Offline
    Coo's Avatar
    Banned
    Join Date
    May 2003
    Posts
    25,105
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    What do you mean "and nothing?"

    Are you saying it works without the fuse, but not with ?

  5. #5
    Status
    Offline
    leemarksmith's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    893
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    yeah...

    its hard wired at min, but now broken the live feed, put i a connector block and 3amp fuse and its like it not getting power it needs?

    this should be working surley. all fuses checked. could be the block, i'll try another when go back out...???

  6. #6
    Status
    Offline
    astrasx1's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    231
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    is it getting power to the block?

  7. #7
    Status
    Offline
    leemarksmith's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    893
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    no idea, no tester. it must be dodgey block. few flying about so i'll try that.

    thought the fuse might be stopping it some how but surley it'd just blow.

  8. #8
    Status
    Offline
    astrasx1's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    231
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    a fuse would not stop power going though unless it had blown

  9. #9
    Status
    Offline
    leemarksmith's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    893
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    think it just dodgey fuse block. i'll try another. should be fine...

Similar Threads

  1. Quick wiring question
    By carts69 in forum Electrical
    Replies: 5
    Last Post: 28-12-2013, 13:39
  2. quick rolling road question which fuse do u remove?
    By FEDZYN888 in forum Turbo Petrol Engines inc. Transmissions
    Replies: 25
    Last Post: 12-12-2009, 13:21
  3. Quick wiring question
    By robertblay in forum ICE Mk1|2|3
    Replies: 2
    Last Post: 28-03-2007, 22:19

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •