Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Sub not working????

  
  1. #1
    Status
    Offline
    vaux-is-da-best's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    123
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Unhappy Sub not working????

    hi, my dad dropped me off at my mates earlier today and the sub was working but when he picked me up just now it isnt. hes checked all of the wiring and connectors etc. and nothings happening. do any of you know what it could be?

    thanks
    My real name is Darrell (DAZ)

  2. #2
    Status
    Offline
    Autosparks's Avatar
    Technical Advisor
    Club Team
    Join Date
    May 2003
    Drives
    VXR Nurburgring
    Location
    N/W London
    Posts
    39,743
    Mentioned in
    115 Post(s)
    Quoted
    70 Post(s)
    Inline fuse could have blown by the battery of have corrision causing high resistance
    Want a professional job done on fitting your aftermarket electrical accessories? PM me for a quote
    Electrical fault finding also taken on
    Located in N/W London HA3, and willing to travel within reason





  3. #3
    Status
    Offline
    vaux-is-da-best's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    123
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    well the light is still on the amp and when you oush the sub down while the musics playing you can feel the beat slightly from it but thats all.?

    thanks for the help mate
    My real name is Darrell (DAZ)

  4. #4
    Status
    Offline
    Autosparks's Avatar
    Technical Advisor
    Club Team
    Join Date
    May 2003
    Drives
    VXR Nurburgring
    Location
    N/W London
    Posts
    39,743
    Mentioned in
    115 Post(s)
    Quoted
    70 Post(s)
    Not knowing alot about how a sub is when blown I can't comment to much

    You can guess what i'm thinking though.....
    Want a professional job done on fitting your aftermarket electrical accessories? PM me for a quote
    Electrical fault finding also taken on
    Located in N/W London HA3, and willing to travel within reason





  5. #5
    Status
    Offline
    vaux-is-da-best's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    123
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    cool, ok cheers mate.
    do you know anywhere that sell cheap subs and boxes with either a 12" with a box, or just a 10" ( already have a 10" box)?

    thanks
    My real name is Darrell (DAZ)

  6. #6
    Status
    Offline
    Autosparks's Avatar
    Technical Advisor
    Club Team
    Join Date
    May 2003
    Drives
    VXR Nurburgring
    Location
    N/W London
    Posts
    39,743
    Mentioned in
    115 Post(s)
    Quoted
    70 Post(s)
    You could start with the link in my sig
    Want a professional job done on fitting your aftermarket electrical accessories? PM me for a quote
    Electrical fault finding also taken on
    Located in N/W London HA3, and willing to travel within reason





  7. #7
    Status
    Offline
    vaux-is-da-best's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    123
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    cheers its a good and cheap site i think seeing as i dont really know about money at my age lol
    My real name is Darrell (DAZ)

  8. #8
    Status
    Offline
    buckle's Avatar
    /
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    18,921
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    might be worth checking that the gain on the amp hasn't some how been turned down, unlikey to have been but worth a shot.

  9. #9
    Status
    Offline
    ..VeNoM..'s Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    319
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    When i first installed my sub i had the same problem... turned out that the earth was not connected properly.... Take your earth off then put back on making sure paint is not obstucting a good connection
    Midnight Black Astra SXi 1.6 16v
    • 0-60 mph: 10.5s
    • Power Output: 98bhp
    • Torque: 150 Nm
    • Torque: 110 lb/ft
    • Top Speed: 117 mph
    ..VeNoM..

  10. #10
    Status
    Offline
    jedihale's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    93
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Also unbolt the sub from the box, make sure the wiring in the sub box hasnt come loose like a bit hairy moose ..

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 06-05-2012, 12:59
  2. Replies: 8
    Last Post: 13-12-2009, 15:07
  3. HID not working randomly, then working again..
    By lucasmeister in forum Electrical
    Replies: 6
    Last Post: 02-03-2009, 23:47

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •