Results 1 to 7 of 7

Thread: Help!!!!

  
  1. #1
    Status
    Offline
    Rhino_nuts's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    190
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Help!!!!

    Got 1.8 51reg astra coupe started runing really shit last night holding back stutering and loss of power!!!!!! anyone any iders changed plugs. could it poss be egr valve playing up?????

  2. #2
    Status
    Offline
    Sten's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    May 2003
    Location
    Paisley ,
    Posts
    16,452
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Any dash lights on?
    Previous Astras: 1994 Cesaro 1.8 16v | 2002 SXi 1.6 16v | 2001 Coupé 2.0 Turbo | 1999 LS 1.6 16v
    Other Vauxhalls: 2001 Vectra 1.8 16v| 2003 Vectra GSi 3.2 V6 | 2005 Signum CDTi 150

  3. #3
    Status
    Offline
    Rhino_nuts's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    190
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    yer engine manegment

  4. #4
    Status
    Offline
    Rhino_nuts's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    190
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    anyone????

  5. #5
    Status
    Offline
    techsteve's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,046
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Get your fault codes read, could be a few things, probably sensor gone down but quickest way to find out in all honesty is to get the codes checked
    HIGHDOWN Car Audio & Security
    Clifford, Genesis, Rockford, CDT Audio

  6. #6
    Status
    Offline
    SAPK's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    131
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    check your oil, mine does that when im low on oil and before the warning light comes on, add some oil and it should stop.
    But id get it checked out too.
    Drives: MK 4 Black Saphire 1.6 16v SXI

  7. #7
    Status
    Offline
    bignosedave's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    87
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    thats what mine did, faulty crank sensor, really runs shat. just dont take it 2 wigan evans halshaw, they fitted a cam sensor by mistake.
    i should have paid £189.00, they not charging that after fitting a cam sensor for £89.00. bit of a saving there!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •