Results 1 to 4 of 4

Thread: yet another prob

  
  1. #1
    Status
    Offline
    bn jr's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    38
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    yet another prob

    ive got yet another prob with me astra, it dont idle when it is cold but is fine when its warmed up, any ideas?

  2. #2
    Status
    Offline
    Ffoeg's Avatar
    2170:01:06
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    34,591
    Mentioned in
    2 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    A bit more info might help - engine, year etc

  3. #3
    Status
    Offline
    bn jr's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    38
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    yer soz bout that m8 i was in a bit of a hurry last night lol, its a 16. 16v and its a 1995

  4. #4
    Status
    Offline
    Ffoeg's Avatar
    2170:01:06
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    34,591
    Mentioned in
    2 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    I'd start by giving the throttle body a good clean out (best to remove it form the car to to this).

    There's an idle control valve on ther throttle body as well - IIRC it sticks up at about 40 degrees, and had a cable coming off it - whip this of and clean it out as well

Similar Threads

  1. oil prob
    By chr15astra in forum Turbo Petrol Engines inc. Transmissions
    Replies: 11
    Last Post: 05-02-2009, 23:19
  2. sxi prob
    By 9hartleyuk in forum NA Engines (Non-turbo petrol) inc. Transmissions
    Replies: 1
    Last Post: 15-08-2007, 17:40
  3. anyone had this prob?
    By suvern_monkey in forum Astra Discussion & Chat
    Replies: 1
    Last Post: 30-11-2006, 00:53
  4. Serious prob or not???
    By T520 SRI in forum NA Engines (Non-turbo petrol) inc. Transmissions
    Replies: 6
    Last Post: 01-08-2003, 10:44

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •