Results 1 to 7 of 7

Thread: Trip Computer

  
  1. #1
    Status
    Offline
    Dan. T's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    791
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Trip Computer

    Just wanting to know if anyone has fitted this into a 1.8 coupe or hatch and how difficult it is to do?

    is it a case of plug and play?
    Corsa VXR in Glacier White

  2. #2
    Status
    Offline
    dave_coupe's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    3,497
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Thought the SE2 had Trip Comp as standard! or is it just the Turbo and 2.2


    But im sure i read on here somewere that someone dunnit

  3. #3
    Status
    Offline
    Dan. T's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    791
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Quote Originally Posted by dave_coupe
    Thought the SE2 had Trip Comp as standard! or is it just the Turbo and 2.2


    But im sure i read on here somewere that someone dunnit
    Just 2.2 and turbo models had it standard
    Corsa VXR in Glacier White

  4. #4
    Status
    Offline
    gazza1591's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    1,588
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    my 2.2 hasnt got one so cant come as standard ?

  5. #5
    Status
    Offline
    dave_coupe's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    3,497
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Quote Originally Posted by gazza1591
    my 2.2 hasnt got one so cant come as standard ?
    Is yours an SE2 coupe

  6. #6
    Status
    Offline
    gazza1591's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    1,588
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    ah no sorry i thought you meant all the 2.2 range

  7. #7
    Status
    Offline
    norm29's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    5,660
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    you need drive by wire throttle for the correct loom, theres a different connector for the mfd and trip comp. you should be able to get the range etc not sure on the other things
    Car broken- A3 170 quattro s-line

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 10-11-2013, 15:47
  2. trip computer
    By mightym in forum Electrical
    Replies: 1
    Last Post: 12-12-2009, 12:16
  3. Replies: 7
    Last Post: 10-11-2006, 19:24

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •